• 16/04/2012

Hannover Messe 2012: Think Tech, Engineer Success

Dit jaar zal de HANNOVER MESSE 2012 met het centrale thema greentelligence groene technologien als centraal groeidomein van de industrie in het middelpunt van het evenement stellen.

Lees verder

Productnieuws

De HANNOVER MESSE 2012 zal van 23 tot 27 april dieper ingaan op deze trend en een uniek platform aanbieden om duurzaam en ondernemend handelen door industriële oplossingen en innovaties aan een internationaal publiek aan te bieden.

Dat geldt voor alle centrale thema's van het komende evenement: automatisering, energie, industriële toelevering en diensten, en onderzoek en ontwikkeling.

Het centrale thema greentelligence zal in alle domeinen van de HANNOVER MESSE 2012 aan bod komen. De industrie heeft ingezien dat enkel een intelligente combinatie van efficiënte procedures, milieuvriendelijke materialen en duurzame producten in de industriële productie het concurrentievermogen garandeert.

De HANNOVER MESSE 2012 zal acht toonaangevende vakbeurzen op één enkele plaats bijeenbrengen: Industrial Automation, Energy, MobiliTec, Digital Factory, Industrial Supply, CoilTechnica, IndustrialGreenTec en Research & Technology.

De centrale themas van de HANNOVER MESSE 2012 zijn industriële automatisering en IT, energie- en milieutechnologieën, industriële toelevering, productietechnologieën en diensten, en onderzoek en ontwikkeling.

China is het partnerland van de HANNOVER MESSE 2012. De Chinese regering heeft aangekondigd dat ze door de staat geleide onderzoeksprojecten op het gebied van energie-efficintie zal voorstellen.

Daarbij zal het partnerland een bijzondere nadruk leggen op energieopwekking, intelligente energienetten en systemen en milieuvriendelijke oplossingen voor mobiliteit.


Meer informatie
Global Fairs nv
Klein Heidestraat 47
Tel. +32 16 734551
info@messe.be - www.messe.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Global Fairs



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.