• 18/03/2013

‹The Biggest Machine and Material Transformation Show› in 2013 – invitatie

De Belgische industrie maakt zich op de eerste technologiebeurs - met congres - voor de transformatie en bewerking van metaal, kunststoffen, composiet en samengestelde materialen.

Trefwoorden: #mtms, #vakbeurs, #vakbeurzen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Op MTMS 2013 vindt u voor het eerst in de Benelux een aanbod van meer dan 150 fabrikanten, leveranciers van machines, technologie, en toeleveranciers voor het transformeren, bewerken, assembleren van materialen in de industriële sfeer.

Alle productieondernemingen vinden er niet alleen de nieuwste machines en technologie om materialen te engineeren, te prototypen, te produceren, af te werken of te assembleren, maar ook de toeleveranciers die de nodige technologie in huis hebben om dergelijke componenten voor u te produceren.

Naast een sterk aanbod aan transformatietechnologie van metalen vindt u als inkoper, productieverantwoordelijke, CEO, onderzoeker, ontwerper, werkplaatsverantwoordelijke... de nieuwste technologie, automatisering en leveranciers voor de productie van onderdelen vervaardigd uit kunststof, composiet of andere materialen.

Tegelijkertijd organiseert Howest/ Industrial Design een congres waar nieuwe ontwerp- en productietechnologieën aan de hand van concrete cases worden toegelicht.

Het congres belicht o.a. cases m.b.t. additive manufacturing voor metaal, kunststoffen, keramiek, speciale lijmtechnieken, werken met biocomposiet, ... en nog veel meer.

U vindt er verder thema-eilanden zoals The Additive & New Manufacturing Technologies Zone, de Vlamef en Agoria Subcontracting Villages, leveranciers van machines en onderdelen, automatisering, logistieke systemen, gereedschappen, hardmetaal, maar ook leveranciers van diensten zoals support, maintenance, etc ...

INFORMATIE
MTMS 2013, 20 t/m 22 maart 2013, Brussels Expo
Voor inschrijven en programma: zie www.mtms.eu
Download de voorbeschouwing