• 27/03/2013

Software AG en de kracht van de digitale onderneming

Software AG onthult de concurrentiekracht van de digitale onderneming en en hoe ten volle gebruik maken van de vier krachten: Big Data, Cloud, Mobiele en Sociale Interactie.

Trefwoorden: #ICT, #IT sector, #Software AG, #softwarepakket

Lees verder

Productnieuws

“De IT sector beleeft vandaag een ware revolutie die een grotere impact zal hebben dan wat we tot nu toe ooit gezien hebben”, zegt Karl-Heinz Streibich, CEO Software AG.

“Om in dit nieuwe tijdperk succesvol te zijn moet elke organisatie een eigen digitale strategie hebben waarin Big Data, Cloud, Mobiele en Sociale technologieën vervat zijn. Concurrentievoordeel zal in de toekomst aangestuurd worden door real time marktinformatie waarmee gezamenlijke en snelle beslissingen worden genomen en ook door het kunnen reageren dankzij flexibele business processen.”

Het bedrijf brengt ARIS 9.0, dat op cloud gebaseerde sociale samenwerkingstechnologie gebruikt om de optimalisatie van business processen te versnellen door business-lijn managers bij alle stadia van projecten te betrekken.

Het bedrijf benadrukt ook het aankomende integratieplatform webMethods 9.0; met de eerste in-memory actieve Enterprise Service Bus op de markt, zodat klanten tijdgevoelige cloud en mobiele toepassingen kunnen integreren met aanzienlijk verbeterde prestaties.

Bovendien brengt Software AG zijn nieuwe mobiele suite om mobiele applicaties te beheren en te integreren zodat er altijd en overal een veilige toegang is tot real time bedrijfsinformatie.

Tot slot stelt Software AG ook een integratieprototype voor van de integratie van Adabas, de transactionele database met hoge prestaties, met de Terracotta technologie en Hadoop die de gebruikers analytische mogelijkheden biedt voor hun volledige gegevensbasis.

Big Data - Terracotta In-Genius
Het nieuwe ‘Big Data’ product van Software AG - Terracotta In-Genius – biedt real time zakelijke inzicht uit gelijk welke ‘Big Data’ bron naar gelijk welk type toestel en dit voor onmiddellijke actie.

In-Genius zal een heel nieuwe soort toepassingen mogelijk maken, gemakkelijk schaalbaar en aanpasbaar aan nieuwe dynamische data sets zoals het nog nooit mogelijk was met een traditionele schijf-gebaseerde data management aanpak.

De mogelijkheid om te ageren op basis van inzichten afgeleid uit terabytes aan real time gegevens, kan hele industrieën veranderen:

  • Financiële diensten – Jaarlijks miljarden besparen op frauduleuze transacties. Met Terracotta In-Genius zullen organisaties dergelijke transacties kunnen stoppen door het gebruik van complexe patroondetectie vóór de goedkeuring van transacties in plaats van erna.
  • Logistieke bedrijven – Trajecten voor real time voorraadbeheer, niet enkel gebaseerd op pakketlocatie maar ook op historische gegevens, verkeersensoren, meteorologische gegevens, geplande events en andere patronen die uit gegevens kunnen afgeleid worden.
  • Detailhandel - Onmiddellijke en gepersonaliseerde aanbevelingen niet enkel op Internet maar ook op het verkooppunt en in alle winkels, met een aanzienlijke verbetering van de winst en - dankzij de gepersonaliseerde winkelervaring - een verhoogde merkentrouw.

In-Genius zal aangedreven worden door Terracotta’s nieuwe BigMemory 4.0 in-memory data platform. De ARIS 9.0 en webMethods 9.0 product suites integreren bovendien de BigMemory 4.0 technologie, waardoor Software AG op de voorgrond treedt wanneer het erop aan komt om bedrijven de mogelijkheid te bieden om maximum voordeel te halen uit Big Data.

Dankzij de unieke in-memory flexibiliteitslaag, kunnen klanten van Software AG hun bedrijfsactiviteit snel en nauwkeurig beheren. Dit wordt mogelijk door de convergentie van de vier krachten.

Business Processen - ARIS 9.0
Met ARIS 9.0, die de nieuwe Cloud, mobiele, sociale en analytische technologieën combineert, kan een aanzienlijk bredere groep belanghebbenden, met een bredere reeks zakelijke vaardigheden en ervaringen, bijdragen tot het ontwerpen van processen.

De nieuwe ARIS Connect ondersteunt het gebruik in private en hybride clouds met toegang via smartphones en tablets. Met ARIS Connect, kunnen bedrijven de kracht van sociale samenwerking ontsluiten om zowel de bedrijfsprocessen als de IT te verbeteren.

Sociale interactie verandert drastisch de wijze waarop mensen met elkaar connecteren, communiceren en samenwerken. Het heeft ook een impact op de manier waarop bedrijven hun business processen verbeteren.

Integratie - webMethods 9.0
webMethods 9.0, verkrijgbaar in het tweede kwartaal, beschikt over de eerste Enterprise Service Bus met in-memory technologie in de markt, zodat zijn complete onafhankelijke integratielaag tot applicaties reikt die in de cloud, op mobiele toestellen of binnen het bedrijf zijn ingezet.

webMethods CloudStreams is een nieuw product waarmee klanten gemakkelijk en efficiënt SaaS applicaties zoals Salesforce.com kunnen integreren met locale of met andere SaaS applicaties, en hun integratie kunnen aansturen.

De nieuwe webMethods Mobile Suite biedt een hoge beveiligingsgraad en dekt de volledige levenscyclus van mobiele bedrijfstoepassingen. Zo kunnen organisaties snel mobiele toepassingen bouwen en verspreiden waarbij ze slechts aan geautoriseerde gebruikers en toestellen toegang verlenen tot hun netwerken en zich zo schadelijke bedreigingen voorkomen.

Medewerkers, klanten en handelspartners, waar ze zich ook bevinden, kunnen nu interageren met de IT systemen van de bedrijven in een veilige, gedistribueerde omgeving. Door een strategische samenwerking met metaquark, biedt Software AG eveneens een nieuw platform voor mobiele toepassingen en het beheren van toestellen.

De nieuwe webMethods Infostreams brengt real-time informatie- en evenementstromen naar de juiste belanghebbenden zodat collaboratieve antwoorden en acties mogelijk worden. Dit gebeurt ogenblikkelijk, onafhankelijk van de locatie of van het gebruikte toestel.
Transacties – Adabas & BigMemory

Software AG brengt ook zijn eerste integratieprototype van Adabas met Terracotta en Hadoop. Door het integreren van data afkomstig van Industry 4.0 datastromen, Big Data stromen en interne transactionele gegevens, verkrijgen bedrijven een 360° real time zicht op hun activiteiten en de markten.

(*) De term “Industry 4.0” verwijst naar de 4de industriële revolutie, veroorzaakt door het Internet of Things.

Voor meer informatie:
info@keycommunications.be of 02 230 40 72

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Key Communications
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.