• 29/03/2013

CIMCIL viert 20-jarig bestaan en lanceert nieuwe programma’s

Op donderdag 21 maart nodigde de Raad van Bestuur van CIMCIL, klanten, leveranciers en de pers uit in zijn nieuwe kantoren op de jubileumreceptie ter gelegenheid van zijn 20-jarig bestaan.

Trefwoorden: #Cimcil, #Management, #Operations, #opleiding

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- CEO Willy Van Overschee schetste de evolutie van het bedrijf, onthulde de nieuwe huisstijl en stelde een aantal nieuwe CIMCIL programma’s voor.

Het bedrijf is duidelijk klaar voor de uitdagingen van morgen om unieke en meetbare resultaten te realiseren voor hun klanten.

CIMCIL: de volgende generatie
CIMCIL is klaar voor de toekomst. Tijdens de jubileumreceptie afgelopen donderdag, kondigde CEO Willy Van Overschee heel wat nieuwe programma’s aan naast de bestaande en gewaardeerde certificaties APICS, IBF en IIBLC.

De nieuwe programma’s focussen op het creëren van een “Lean Business System”. Dit systeem, dat strategisch, tactisch en operationeel moet worden ingezet, gaat over het creëren van meer waarde met minder.

De eerste prioriteiten van een bedrijfsleiding moet erin bestaan om de aanwezige technologie, middelen en afdelingen te organiseren in een perfect op elkaar afgestemde stroom van goederen en diensten, en dat op alle niveaus en voor alle processen. Daar helpen de programma’s van CIMCIL bij.

Het aanbod van CIMCIL draait om:

• MEERWAARDE
Meerwaarde voor de klant
Vermijden van verspilling
Lean Sensibilisering & Toolbox

• PROCESSEN/SECTOR
Lean Productie
Lean in de gezondheidszorg
Lean Laboratoria
Lean Administratie (incl. Openbare Sector)
Lean in Sales en Marketing (CLSM)
Lean Product Ontwikkeling (CLPD)

• MENS & MAATSCHAPPIJ
Lean Cultuur
Lean & Green

Het aanwezige publiek was alvast onder de indruk van de realisaties van de afgelopen 20 jaar en de plannen voor de toekomst.

CIMCIL heeft zelfs in tijden van crisis een mooi resultaat kunnen voorleggen en groeit ieder jaar. CEO Willy Van Overschee nodigde het publiek alvast uit in 2018 voor het 25-jarig jubileum.


Voor meer informatie:
CIMCIL, Willy Van Overschee
Tel: 09-241 56 65 - GSM: 0475-89 53 02
willy.vanoverschee@cimcil.be - www.cimcil.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Cats Communication


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.