• 26/04/2013

Districtswinnaars van de Smart Solution Award bekend

Onder toeziend oog van juryvoorzitter Arnold Stokking werden de tien districtswinnaars van de Metaalunie Smart Solution Award bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Metaalunie, #Smart Solution Award

Lees verder

Nieuws

( Foto: logo Smart Solution Award )

ENGINEERINGNET.NL -- De tien metaalbedrijven, gekozen uit een recordaantal inzendingen, zijn hiermee ook geselecteerd voor de landelijke finale van de Smart Solution Award op 26 juni a.s.

De Smart Solution Award is een publieke erkenning voor het mkb-metaalbedrijf dat zich onderscheidt door continu nieuwe kansen te creëren en daarmee het beste antwoord weet te vinden op externe uitdagingen.

De tien districtswinnaars zijn:
AP Nederland BV (Kolham, district Noord);
BOSCH Scharnieren en Metaal BV (Doetinchem, district Gelre);
Burgaflex BV (Ettenleur, district West-Brabant);
Hauzer Techno Coating BV (Venlo, district Limburg);
Hawo Beheer BV (Rijssen, district Oost);
ITEQ Industries BV (Amersfoort, district Midden);
JASA Packaging Systems BV (Alkmaar, district Noordwest);
Murre Techniek BV (Krabbendijke, district Zeeland);
Phoenix 3D Metaal BV (Eindhoven, district Zuidoost);
Ventil BV (Rijswijk, district Zuid-Holland.

De districtswinnaars worden bezocht door een gespecialiseerde bedrijfsadviseur die een rapportage uitbrengt aan de jury. De districtswinnaars presenteren zich op 26 juni aan de jury waarna deze drie bedrijven nomineert voor de laatste ronde. Uit deze drie kiest de jury de uiteindelijke winnaar van de Metaalunie Smart Solution Award.

De jury van de Metaalunie Smart Solution Award wordt, naast Arnold Stokking, gevormd door Jacqueline Zuidweg (directeur/eigenaar Zuidweg & Partners bv en Zakenvrouw van het jaar 2012), Rolf Elling (hoofdredacteur Vraag en Aanbod), Bart Jan Koopman (directeur Fenedex) en Richard van der Meijs (directeur WPS Horti Systems bv, winnaar Smart Enterprise Award 2012).

Naast de Award-uitreiking is er 26 juni een programma met boeiende en inspirerende, aan het Award-thema gerelateerde, sprekers.


(GL)