• 14/05/2013
  • |     BB

Contractor Award van Total Fina Antwerp Olefins voor Kaefer

‹Eind april hebben onze medewerkers in België en Nederland 3.500.000 uren gewerkt zonder verzuimongeval›, meldt Kaefer. Daarbovenop komt nog een erkenning van Fina Antwerp Olefins.

Trefwoorden: #contractor, #fina, #kaefer, #olefins, #total, #veiligheid

Lees verder

Techniek

( Foto: Kaefer )

ENGINEERINGNET - De medewerkers van technisch dienstverlener Kaefer in België en Nederland hebben een bijzondere prestatie neergezet. Op 25 april 2013 haalden ze de kaap van 3.500.000 uren te werken zonder verzuimongevallen (Lost Time Incident). Een prestatie op u tegen te zeggen!

De bijzondere mijlpaal werd feestelijk gevierd met presentjes voor het personeel en vaste onderaannemers. 'Veiligheid en welzijn van medewerkers is ten slotte een gedeelde verantwoordelijkheid van opdrachtnemer en opdrachtgever', stelt Kaefer.

Krap een week eerder kreeg het bedrijf ook al de prestigieuze 'Contractor Award 2012' uitgereikt door Total Fina Antwerp Olefins. Kaefer levert aan de Total-groep op de Scheldelaan diverse diensten zoals stellingbouw, isolatiewerken en asbestsanering.

Deze award kwamer wegens 'de goede prestaties'. Fina Antwerp Olefins evalueerde naar verluidt onder meer op de aspecten veiligheid en milieu, voorbereiding, planning, uitvoering, nazorg en algehele organisatie.


ACHTERGROND
Kaefer is met een jaarlijkse omzet van €1.35 miljard en 18.500 medewerkers in 50 landen, ‘s werelds grootste leverancier van complete isolatieoplossingen. De afdelingen in België en Nederland zijn gespecialiseerd in isolatiewerken, werken op hoogte, steigerbouw, tracing, stralen en conserveren en asbestsanering en richten zich op onderhoudswerkzaamheden en projecten in industriële omgevingen in de Benelux.