• 11/06/2013
  • |     BB

Automation s.a. verdubbelt zakencijfer in periode 2011-2012

Niet alledaags: een technische leverancier die in één jaar tijd zijn zakencijfer weet te verdubbelen. Dat is precies wat Automation s.a. in Halle nochtans voor mekaar heeft gebracht.

Trefwoorden: #automation, #automation sa, #award, #schneider electric

Lees verder

Techniek

( Foto: Schneider Electric )

ENGINEERINGNET.BE – Dit willen we alle leveranciers van technische producten en industriële automatisering toch even meegeven, want het bewijst dat groeien door te investeren in deze onzekere tijden überhaupt nog mogelijk is.

Automation s.a. in Halle heeft van Schneider Electric een award ontvangen als 'sterkste groeier'. Het bedrijf stond daarbij in competitie met ondernemingen uit Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Op zich niets bijzonder, ware het niet dat Automation erin geslaagd zijn verkoopcijfer - als Channel Partner en voor producten van Schneider Electric - in de periode 2011-2012 zo maar eventjes te verdubbelen.

Een tevreden Jo Aelbrecht, CEO van Automation s.a. tijdens de uitreiking in Athene: "Dit is voor ons de kers op de taart, want om toegelaten te worden als channel partner hebben we stevig moeten investeren, zowel in kennis als marketing en sales."

Het bedrijf uit Halle is nochtans geen starter maar opgericht in 1961 en gespecialiseerd in de engineering van 'low voltage electrical power' et 'Datacenter Facilities'.

Het is actief in diverse domeinen, waaronder ICT, telecom, de militaire sector, publiek transport, industrie, openbare besturen en de medische technologie.


FOTO
Vlnr: Jo Aelbrecht, CEO van Automation s.a. en Eric Cocquereaux, Channel Account Manager Schneider Electric IT Business .