• 21/08/2013

Meet, kalibreer en documenteer met Memobase Plus - bedrijfsblog

Verbeter uw (productie)proces en verleng de levensduur van uw pH sensoren.

Trefwoorden: #calibratie, #calibreren, #Endress+Hauser, #kalibreren, #meetsystemen, #Memobase Plus

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Het reinigen en kalibreren van pH sensoren in productieprocessen is vaak een tijdrovende en lastige klus.

Met het nieuwe softwareprogramma Memobase Plus CYZ71D van Endress+Hauser is het mogelijk om deze sensoren te reinigen en kalibreren in een geconditioneerde omgeving, zoals in het lab of een werkplaats.

In het proces hoeft de Memosens pH sensor dan alleen nog maar uitgewisseld te worden door een eerder gekalibreerde Memosens sensor. Hierdoor vermindert de downtime van uw meetpunt.

Daarnaast is het nu simpel geworden om de frequentie van reiniging/kalibratie op te voeren waardoor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de pH meetwaarde stijgt.

En het bijkomende voordeel hiervan: de pH sensoren gaan veel langer mee doordat ze beter gereinigd/geregenereerd en gekalibreerd worden.

Voordelen:

 • Uniek en tijdsbesparend:
  Endress+Hauser biedt de mogelijkheid om 4 kalibraties tegelijkertijd en onafhankelijk van elkaar uit te voeren !
 • Flexibeler:
  Sensoren met Memosens-technologie kunnen door elkaar worden gebruikt
 • Hogere productkwaliteit:
  U kalibreert in optimale omstandigheden in het labo of op de werkplaats. Betere kalibratie en dus hogere nauwkeurigheid.
 • Beter kwaliteitsbeheer:
  U voldoet aan de auditrichtlijnen dankzij een gedocumenteerde, complete traceerbaarheid van sensoren en referentie-oplossingen.
  Geen papierwerk meer, maar automatische dataopslag !
 • Betere vergelijkbaarheid:
  Variabiliteit tussen gemeten waarden wordt tot een minimum beperkt dankzij identieke meettechnologie in het productieproces en in het labo.

Memobase Plus bestaat uit software, Memolink met USB aansluiting en sensorkabel.

Vraag naar onze tijdelijke promotie-actie !

Meer informatie:
Endress+Hauser SA/NV
Rue Carlistraat 13 -B-1140 Bruxelles-Brussel
Tel: 02/248.06.00
info@be.endress.com - www.endress.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.