• 25/10/2013

Dirk Torfs nieuwe voorzitter van Agoria Industrial Automation

Dirk Torfs werd onlangs benoemd tot nieuwe voorzitter van Agoria Industrial Automation door het comité van deze bedrijfsgroep.

Trefwoorden: #ABB, #agoria, #Dirk Torfs, #Industrial Automation, #Philip Maertens, #Siemens

Lees verder

personalia

ENGINEERINGNET.BE -- Dirk Torfs (Vice President, Local Division Manager Discrete Automation & Motion bij ABB) volgt Philip Maertens (Siemens) op. Deze laatste leidde de sector Industrial Automation gedurende 7 jaar.

Dirk Torfs wijst vooral op het belang van de toenemende automatisering in alle takken van de industrie maar onmiskenbaar ook in infrastructuur, gebouwen en medische sector. Automatisering is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving.

De basis hiervoor blijven componenten en oplossingen. De activiteiten zullen in het teken blijven staan van energie en duurzaamheid, talentontwikkeling en het verschaffen van informatie over trends en ontwikkelingen door middel van workshops met andere sectoren en bedrijfsgroepen, zowel binnen als buiten Agoria.

Als ondervoorzitters werden Jef Vreysen van Yokogawa en Eddy Nelis van Siemens verkozen.


(Guy Leysen) (bron en foto: Agoria, Dirk Torfs)

ACHTERGROND
De BG (bedrijfsgroep) Industrial Automation van Agoria vertegenwoordigt de bedrijven actief in industriële automatiseringsproducten en -oplossingen, systeemintegratie, IT-software solutions for industry en bordenbouw.