• 20/11/2013

Nieuw e-book over het selectieproces van maintenance software

CMMS-specialist en auteur Geoffrey Wintraecken publiceert derde boek in reeks van vier: 'Het ABC van Maintenance Software deel 3: Het Selectieproject'

Trefwoorden: #e-boek, #e-book, #Maintenance, #onderhoud, #technische dienst, #Wintraecken

Lees verder

Nieuws

( Foto: TD-IT-Consult )

ENGINEERINGNET -- Ze zijn vrij zeldzaam, auteurs die in het Nederlands schrijven voor een technisch publiek. En als het dan nog over onderhoud moet gaan, wordt het helemaal zoeken naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg.

Geoffrey Wintraecken, specialist op het gebied van maintenance software (CMMS), is een uitzondering. Hij laat nu weten dat zijn derde e-boek uit in een reeks van vier voor de technische dienst verschenen is.

In “Het ABC van Maintenance Software deel 3: Het Selectieproject” neemt hij u bij de hand om van uw selectieproject een succes te maken.

Wintraecken: "De drijfveer om deze boekenreeks uit te geven is dat het merendeel van de implementaties van Maintenance Software faalt. Een van de redenen is daarbij dat de selectie van de software niet voldoende aandacht krijgt door een structurele onderschatting van dergelijke projecten."

"Het lijkt allemaal zo eenvoudig en simpel, maar door de hoeveelheid aan functies en de raakvlakken met verschillende afdelingen wordt zo'n project al snel onverwacht omvangrijk en complex."

De softwarepakketselectiemethode die hij in zijn boek hanteert, kan de lezer als praktische leidraad gebruiken voor het kiezen van maintenance software.

Iedere fase van de selectieprocedure wordt voorafgegaan door een duidelijk activiteitenschema en vervolgens worden alle werkzaamheden per activiteit gedetailleerd beschreven.

Dit boek is bedoeld voor allen die bij de selectie van (maintenance) software betrokken zijn. Ook voor hen die zich willen verdiepen in een gedetailleerde softwareselectiemethode, is het zonder meer een aanrader.


(Bert Belmans)

PRAKTISCH
Nadere informatie van het e-book vindt u op de site www.td-it-consult.nl