• 20/11/2013

Regis Consult pionier op vlak van mobile recruitment

1 op 4 kandidaten solliciteert met hun smartphone of tablet. Regis Consult speelt hier als eerste in België op in door de lancering van haar 'Regis Consult Community App'.

Trefwoorden: #jobs, #Regis Consult, #Regis Consult Community App, #vacatures

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Recent marktonderzoek toont aan dat op dit moment reeds 1 op 4 kandidaten met hun smartphone of tablet op zoek gaat naar een nieuwe job.

Op een snel evoluerende markt waar het steeds moeilijker wordt om de juiste profielen te bereiken moet je blijven innoveren, net daarom lanceerde Regis Consult begin deze maand haar “Regis Consult Community App”.

Je website “mobile friendly” maken is één zaak maar met de lancering van deze App gaan we nog een stap verder, vertelt Managing Director Koen De Clerck.

De App stelt gebruikers enerzijds in staat om eenvoudig onze vacatures te bekijken en mobiel te solliciteren en anderzijds op de hoogte te blijven van wat er leeft en gebeurt bij Regis Consult.

Nieuwsitems, aankomende gebeurtenissen, interne contactpersonen, onze werkwijze, social media, …. kortom het zit allemaal in deze App.

Regis Consult is al enkele jaren een gevestigde waarde op vlak van rekrutering en detachering van hogeropgeleide profielen en zet hiermee als eerste Werving & Selectiekantoor in België de stap naar mobile recruitment.

Hiermee kunnen wij onze dienstverlening nog beter afstemmen op de behoeftes van de markt en zorgen voor de ideale match tussen werkzoekenden en bedrijven.

De Regis Consult Community App is vanaf deze maand gratis verkrijgbaar in de Apple en Android Store. Je kan hem ook downloaden via onze website: www.regisconsult.be/regis-app/

Voor meer informatie:
Regis Consult bvba
Uilenbaan 57 - 2160 Wommelgem
Tel: +32 3 355 10 50 - Fax: +32 3 355 10 59
www.regisconsult.be - jobs@regisconsult.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Regis Consult


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.