• 22/11/2013

Debietmeter tot 600 l/min met geïntegreerde elektronica

De nieuwe efector mid van ifm electronic is een all-rounder. Het apparaat bewaakt het vloeistofdebiet, de getotaliseerde hoeveelheid en de temperatuur.

Trefwoorden: #debietmeter, #efector mid, #ifm electronic, #sensoren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Bovendien zijn de meetelementen, de elektronica en de duidelijke display in een extreem compacte behuizing ondergebracht voor een heel gunstige prijs.

Veelzijdig in gebruik, dit geavanceerde product is geschikt voor verschillende vloeistroomrichtingen tot zelfs 600 l/min. en voor vloeistoffen met een geleidbaarheid vanaf 20 uS/cm zoals water, koelvloeistoffen, emulsies of watergebaseerde reinigingsvloeistoffen.

Analoge, binaire, puls- en frequentie-uitgangen bieden tal van opties om zo de gemeten hoeveelheid in het proces weer te geven. De magnetisch-inductieve sensor biedt daarnaast de mogelijkheid tot droogloopbewaking.

Het apparaat is ook beschikbaar met een EPDM afdichting en is eveneens geschikt voor drinkwatertoepassingen, werktuigmachines, zonnepanelen industrie en voor alle koelinginstallaties.

Tijdens de installatie blinkt de efector mid uit in de eenvoud van inregelen via de drie drukknoppen die direct in de behuizing zijn ondergebracht. Hierdoor is de sensor direct in het veld in te zetten. De unit is een winnaar als het gaat om de compactheid en de uitstekende prijsstelling.


Voor meer informatie:
ifm electronic n.v.
Zuiderlaan 91/6 - B-1731 Zellik
Tel. +32(2)481.02.20
info.be@ifm.com - www.ifm.com/be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
ifm electronic
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>