• 11/12/2013

Innovatieve beschermkappen voor druk- en noodstopknoppen

Brady introduceert een innovatieve oplossing om tijdelijk de toegang te ontzeggen tot drukknoppen of noodstopknoppen en zo de veiligheid tijdens het onderhoud van machines te verhogen.

Trefwoorden: #Brady, #drukknop, #noodstop, #veiligheid

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- De nieuwe ´draai- en vergrendel´ veiligheidsoplossing kan eenvoudig worden ingesteld door de beschermkap simpelweg vast te draaien op een permanent gemonteerde basis, die onder de drukknop is aangebracht.

Een hangslot houdt de drukknopbeschermkap op zijn plaats totdat het onderhoud verricht is. De drukknop vergrendeloplossing van Brady past op alle standaard stamdiameters van bedieningsknoppen en is een goedkope investering die levens kan redden!

Verhoog de veiligheid tijdens onderhoud
Om de veiligheid van onderhoudsmedewerkers te verhogen, kan de energietoevoer naar machines worden gestopt door alle relevante energiebronnen te vergrendelen. Zolang het onderhoud loopt, blijven de energiebronnen vergrendeld en kunnen ze niet worden geactiveerd, tenzij ze de onderhoudsmedewerkers ze ontgrendelen.

Brady biedt een uitgebreid gamma aan apparaten en hangsloten om vrijwel elk type klep of hendel te vergrendelen. De nieuwe ´draai- en vergrendel´ oplossing voegt aan dat gamme een efficiënte, goedkope vergrendelmogelijkheid toe voor druk- en noodstopknoppen.

De verwijderbare beschermkap is een duidelijke visuele indicatie dat de drukknop niet gebruikt kan worden. Hij is voldoende doorzichtig om de AAN/UIT-status van de noodstopknoppen te kunnen zien en zo verificatie door onderhoudsteams mogelijk te maken.

Hoeft slechts eenmaal geïnstalleerd te worden
De druk- en noodstopknop veiligheidsoplossing van Brady vraagt slechts een eenmalige installatie van een onopvallende, vast gemonteerde basis met laag profiel onder de drukknop.

De permanent gemonteerde basissen en veiligheidsbeschermkappen worden apart verkocht, waardoor u tegen lage kosten een permanente basis onder elke drukknopkunt aanbrengen. Basissen en beschermkappen zijn beschikbaar voor standaard stamdiameters van drukknoppen.

Bekijk onze video om te zien hoe het werkt! <<

Voor meer informatie:
BRADY - Lindestraat 20 - B-9240 Zele
www.bradyeurope.com of
stuur uw vragen naar emea_request_marcom@bradycorp.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MEPAX


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.