• 28/01/2014

Verbeterde ladderveiligheid met statusmarkering

Laddertag van Brady communiceert vitale informatie over ladderveiligheid waar en wanneer het nodig is.

Trefwoorden: #Brady, #identificatielabels, #Laddertag, #ladderveiligheid

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Met Laddertag weten medewerkers precies welke ladders geïnspecteerd zijn en geschikt zijn voor gebruik.

Zeker weten, beter dan aannemen
Ongelukken met ladders gebeuren meestal omdat het verkeerde type ladder wordt gebruikt, omdat de ladder verkeerd wordt gebruikt, of omdat de ladder in slechte staat is. Laddertag kan hulp bieden bij het voorkomen van ongevallen met defecte of versleten ladders.

Slechts weinig professionals blijken getraind in het inspecteren van ladders op defecten. Zij gaan ervan uit dat de ladders die ze ter beschikking hebben ook geschikt zijn voor gebruik. Zulke aannames zijn risicovol en kunnen zeer duur betaald worden.

Het is beter om al uw medewerkers te laten weten welke ladder geschikt is voor gebruik. Op het moment dat het nodig isLaddertag is een goed zichtbaar en gemakkelijk bruikbaar systeem van insteekkaarten dat altijd toont welke ladder klaar is voor gebruik. De kaarthouder is vast gemonteerd op de ladder zonder het gebruik van de ladder te bemoeilijken.

De insteekkaart toont een eenvoudig leesbaar inspectieoverzicht, met zowel de geplande inspectiedata, als de handtekeningen van specialisten die de ladder hebben goedgekeurd. Indien een ladder niet door de keuring komt, wordt de insteekkaart verwijderd, waarbij een duidelijke boodschap 'Deze ladder niet gebruiken', op de houder zichtbaar wordt.

Laddertag geeft ook duidelijk aan wanneer een ladder niet volgens plan is geïnspecteerd. Ladders met ontbrekende inspectiehandtekeningen mogen niet worden gebruikt.

Met behulp van Laddertag kan iedereen in uw bedrijf in een oogopslag zien welke ladders geschikt zijn voor gebruik. Alle nodige informatie wordt weergegeven op het moment dat het nodig is.

Regelmatige controle
Regelmatige ladderinspecties moeten worden uitgevoerd door een bevoegd persoon. In uw risico-evaluatie bepaalt u hoe frequent inspectie nodig isElke Laddertag insteekkaart kan tot 12 geplande inspectiedata aangeven.

Laddertag bevat ook een  checklist voor ladderinspectie ruimte voor een uniek ladderreferentienummer en wat ruimte om het beoogde gebruik van de ladder te specificeren.

Laddertag ondersteunt uw inspanningen om te zorgen voor veilige arbeidsmiddelen door, op het moment dat het nodig is, te communiceren welke ladders geschikt zijn voor gebruik.

Stuur een email naar emea_request_marcom@bradycorp.com en ontvang  onze 'How to use Guide - Laddertag' en/ofde Visual Tagging Kataloog  met ons complete aanbod statusmarkeringsproducten. <<

Over Brady Corporation:
Brady Corporation is een internationale producent en aanbieder van complete oplossingen voor het identificeren en beschermen van gebouwen, producten en personen. Brady's producten helpen klanten bij het verbeteren van veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties en omvatten high-performance labels, borden, veiligheidsapparatuur, printsystemen, alsmede software en precisiegestanste materialen.

Opgericht in 1914, heeft het bedrijf een gevarieerde klantenkring in de elektronica, telecommunicatie, productie, elektrotechniek, bouw, onderwijs, medische en overige industrieën. Brady heeft zijn hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin, en had op 31 juli 2013 circa 7.400 medewerkers in dienst, verspreid over haar wereldwijde activiteiten. De Brady aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder de afkorting BRC. <<

Voor meer informatie:
BRADY
Van de Putte Tom
Lindestraat 20 - B-9240 Zele
T.: +32 (0) 473 78 49 37
www.bradyeurope.com of
emea_request_marcom@bradycorp.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MEPAX


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.