• 06/01/2014

Leuke ‘Women in Technology 2014’ kalender bij Dosign

Twaalf werktuigbouwkunde-studenten van Gezelschap Leeghwater aan TU Delft laten zien hoe zij hun mannetje staan in snel veranderende wereld van techniek.

Trefwoorden: #dosign, #kalender, #Leeghwater, #student, #tu delft, #vacatures, #werktuigbouwkunde

Lees verder

HR

( Foto: Dosign )

ENGINEERINGNET.NL - Dosign Engineering, gespecialiseerd in detachering van technici, geeft voor de vijfde keer op rij zijn ‘Women in Technology’ kalender uit. De kalender staat geheel in het teken van ‘The Transition'.

Commercieel directeur Ramón Feuth van Dosign: “Wij zien dat als een fase waarin politieke, economische, sociaal-maatschappelijke en technologische veranderingen elkaar versterken. Dit vraagt om de kennis en kunde van ambitieuze technici."

"Daarnaast staat ‘The Transition’ voor de positieve transitiefase waarin de technische branche zich bevindt. Steeds meer jongeren kiezen voor een carrière in de techniek. En zoals de kalender laat zien, zijn dat niet alleen mannen!”

De kalender is gratis aan te vragen via een website. Op deze site is ook ‘the making of’ van de kalender te zien, met o.a. blogs van de studenten en een impressie van de fotoshoots.


(B. Belmans)