• 23/01/2014

Nederlands initiatief: internationale PUMPplaza op volgende Hannover Messe

Voor vierde maal komt er PUMPplaza op Hannover Messe. Dat meldt Marcel Meijers van technisch uitgever DdV media. In 2014 is Nederland officieel partner van internationale beurs.

Trefwoorden: #hannover messe, #Industrial Processing, #Marcel Meijers, #pompen, #Pomp NL Plein, #PUMPplaza, #techniek, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: DdV media, Marcel Meijers )

ENGINEERINGNET.NL – Na een veelbelovende start in 2011 met 10 deelnemers op 200m² , verwelkomt het PUMPplaza op Hannover Messe 2014 niet minder dan 30 deelnemers op maar liefst 800m².

Het concept, dat begon met uitsluitend producenten en wederverkopers van pompen, heeft zich intussen ontwikkeld tot een 'expertisecentrum voor pompen, pompsystemen en componenten’, stelt initiatiefnemer Marcel Meijers van DdV. 'Bovendien is Nederland dit jaar officieel partner van de Messe'.

Onder de vele evenementen die zullen plaatsvinden, is er onder meer de 'Dutch day at the PUMPplaza' van DdV media, die vakbladen in zowel Nederland als Duitsland uitgeeft.

Meijers: "Die dag leggen we specifiek de nadruk op het ontvangen van bezoekers met Hollandse specialiteiten. Aan het einde van dezelfde dag worden alle bezoekers uitgenodigd voor een zeer speciale avond met de titel 'PUMPplaza in concert’, waar twee top bands met een international repertoire zullen optreden."

De PUMPplaza is een onderdeel van de 'Technology Tour'. Deze tour leidt bezoekers dagelijks rond langs verschillende highlights op de beurs. Twee keer per dag is er een bezoek aan de plaza.

Er staat ook een 'PUMPday' op het programma. Deze omvat lezingen in de ochtend en een forumdiscussie in de vroege middag. Producenten presenteren er de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie-efficiënte producten.

Dezelfde uitgever richt overigens ook een 'Pomp NL Plein' in op de Nederlandse vakbeurs Industrial Processing die dit najaar plaatsvindt in Utrecht.


(Bert Belmans)

CONTACT
Voor bedrijven die interesse hebben om te exposeren op de PUMPplaza:
tel: 035-541 30 64 of info@pumpede.de