• 21/01/2014

Seco introduceert wisselsnijplaatkwaliteiten voor veeleisende materialen

Met zijn nieuwe TH1000- en TH1500-wisselsnijplaatkwaliteiten breidt Seco zijn aanbod aan extreem slijtvaste oplossingen voor het snijden van lastig te bewerken materialen uit.

Trefwoorden: #Seco Tools, #slijtvast, #wisselsnijplaatkwaliteiten

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Seco heeft de kwaliteiten ontwikkeld om hoge prestaties en een verhoogde productiviteit mogelijk te maken voor een reeks complexe toepassingen, waaronder het bewerken van superlegeringen en gehard staal, deze materialen worden veel gebruikt in de ruimtevaart- en automobielsector.

De TH1000, een kwaliteit met TiSiN-TiAIN nano-laminaat PVD-bekleding, blinkt uit bij het bewerken van de hardste staalsoorten, superlegeringen en oplasmaterialen.

De TH1000 biedt betrouwbare taaiheid en een hoge slijtvastheid die noodzakelijk is bij het bewerken van deze veeleisende materialen waarbij variaties in hardheid en onderbroken sneden veel voorkomen.

Verder is de kwaliteit zeer bestendig tegen snijkantbreuk en in combinatie met de speciaal voor deze materialen gekozen spaanbrekers wordt effectieve spaancontrole bevorderd.

De TH1500, een harde kwaliteit met Duratomic bekleding, is bedoeld voor hogere verspaningsdebieten en maakt een optimale productiviteit mogelijk bij ononderbroken snede in geharde stalen componenten met een matige hardheid (HRC 40-55).

De exclusieve Duratomic® bekledingstechnologie van Seco zorgt voor een snijplaatbekleding met een ongeëvenaarde sterkte.

Verder biedt de TH1500 een superieure slijtvastheid bij het finiseren van gietijzer en de kwaliteit is daarmee een bruikbare aanvullen op de kwaliteiten van Seco die speciaal zijn ontwikkeld voor gietijzer, TK1001 en TK2001.

De serie spaanbrekers die beschikbaar is voor de nieuwe TH-snijplaatkwaliteiten maximaliseert spaancontrole en zorgt daarmee voor een hogere procesveiligheid en een langere standtijd in een brede reeks toepassingen.

Voor meer informatie over de TH1000- en TH1500-draaisnijplaatkwaliteiten, kunt u contact opnemen met een plaatselijke vertegenwoordiger van Seco of een bezoek brengen aan de webpagina's www.secotools.com/th1000 en www.secotools.com/th1500.


Voor meer informatie:
Seco Tools Benelux
Arnaud De Potter
Chaussée de Nivelles 28-30 - B-1410 Braine-l'Alleud
+32 (0)2 389 09 85 - arnaud.de.potter@secotools.com

ACHTERGROND
Seco Tools, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Fagersta, Zweden, geniet wereldwijd een uitstekende reputatie op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve verspaningsoplossingen en nauwe samenwerking met klanten om inzicht te krijgen in hun behoeften en daarin effectief te voorzien.

We hebben meer dan 5000 werknemers in dienst in 50 landen en motiveren onze teamleden door training- en ontwikkelingsprogramma's, erkenning en door een open communicatieomgeving.

Onze werknemers staan voor drie kernwaarden - een passie voor klanten, eensgezindheid en persoonlijke betrokkenheid - die bepalend zijn voor onze benadering van het bedrijfsleven en voor de wijze waarop we interactief omgaan met elkaar, met onze klanten, toeleveranciers en andere partners. Wilt u hier meer over weten, bezoek dan onze website www.secotools.com.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MEPAX


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.