• 12/12/2013

Seco introduceert M6-spaanbreker voor topprestaties bij draaiwerk

Seco's nieuwe M6-spaanbreker, voorzien van snijplaten met een negatieve spaanhoek, is uiterst productief en veelzijdig bij het ruwen en semi-finiseren van staal en gietijzer.

Trefwoorden: #afschilfering, #krater- en flankslijtage, #Seco Tools, #spaanbreker

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- De M6 is leverbaar in diverse dubbelzijdige geometrieën en heeft een breed positief beschermingsfacet, een positieve spaanhoek en een brede gleuf wat zorgt voor een hoge snijkantsterkte, een laag energieverbruik en een efficiënte spaanafvoer.

De spaanbrekergeometrie zorgt voor een hoge weerstand tegen afschilfering, krater- en flankslijtage, wat een optimale standtijd oplevert.

Om de productiviteit nog verder te verhogen, omvat de serie ook dubbelzijdige snijplaten voor hoge voeding.

Dankzij het schraperontwerp van de M6 kunnen hogere voedingsnelheden worden gerealiseerd in combinatie met een veilige spaancontrole, geringe snijkrachten en betrouwbaar slijtagegedrag.

Deze voordelen leveren een superieure kwaliteit en een soepele oppervlakteafwerking van het werkstuk op, waardoor bij sommige toepassingen niet hoeft te worden gefiniseerd.

De M6 is leverbaar in diverse Duratomic®-kwaliteiten, waaronder TP0500, TP1500, TP2500 en TP3500 voor staaltoepassingen en TK2001, wat hoofdzakelijk is bedoeld voor nodulair gietijzer.

De M6 in kwaliteit TP2500 en TP3500 snijdt gemakkelijk en presteert uitstekend in ferritisch en martensitisch roestvast staal. Industriesectoren en toepassingen waarin M6 groot voordeel kan opleveren, zijn o.a. algemene werktuigbouw, automobielindustie, lagers en pompen.

Als u meer wilt weten over de M6-spaanbreker, neem dan contact op met een lokale Seco-adviseur of bezoek onze website www.secotools.com/M6. <<

Voor meer informatie:
Seco Tools Benelux
Arnaud De Potter
Chaussée de Nivelles 28-30 - B-1410 Braine-l'Alleud
+32 (0)2 389 09 85 - arnaud.de.potter@secotools.com

ACHTERGROND
Seco Tools, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Fagersta, Zweden, geniet wereldwijd een uitstekende reputatie op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve verspaningsoplossingen en nauwe samenwerking met klanten om inzicht te krijgen in hun behoeften en daarin effectief te voorzien.

We hebben meer dan 5000 werknemers in dienst in 50 landen en motiveren onze teamleden door training- en ontwikkelingsprogramma's, erkenning en door een open communicatieomgeving.

Onze werknemers staan voor drie kernwaarden - een passie voor klanten, eensgezindheid en persoonlijke betrokkenheid - die bepalend zijn voor onze benadering van het bedrijfsleven en voor de wijze waarop we interactief omgaan met elkaar, met onze klanten, toeleveranciers en andere partners. Wilt u hier meer over weten, bezoek dan onze website www.secotools.com.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MEPAX


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.