• 30/01/2014

IGE+XAO voor CAE-tekensoftware in zee met DIGITRON electronics

Ontwikkelaar van elektrische ontwerpsoftware IGE+XAO sluit distributiecontract af met PLC- en industriële softwarespecialist DIGITRON electronics voor verdeling van SEE Electrical.

Trefwoorden: #CAE-tekensoftware, #DIGITRON electronics, #IGE+XAO, #PLC- en industriële softwarespecialist

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - DIGITRON electronics is al sinds 1995 een gewaardeerd leverancier van industriële hard- en software voor de industrie. Vanuit Broek op Langedijk bedient het bedrijf klanten uit heel Nederland en België.

Oprichter Tjep Keuken: "Waar de grote leveranciers het laten afweten, zijn wij in staat lowcost-oplossingen te bieden. Of het nu gaat om ECAD-software, S5/S7 programmatuur of een multiplexer, wij hebben het in huis. Onze roots liggen in de industriële automatisering."

De gespecialiseerde distributeur heeft nu een overeenkomt gesloten met IGE+XAO, bekend van - onder meer - de elektrotechnische teken- en ontwerpsoftware SEE Electrical, het vroegere CADdy++.

Managing Director Benelux Sven Epding van IGE+XAO: "Onze tekensoftware richt zich van technische diensten, die sporadisch aanpassingen doen, tot studieburelen die veeleisende ontwerpsoftware nodig hebben. Deze overeenkomst past perfect in de groeistrategie die ons bedrijf voor ogen heeft."

“Naast de interne uitbreidingen binnen onze eigen organisatie is deze distributieovereenkomst een waardevol verlengstuk voor onze verdere marktontwikkeling” stelt Epding. "DIGITRON electronics kan bogen op een grote ervaring en technisch kennis in techniek en automatisering."

Tjep Keuken: "Onze sterkte is dat wij in staat zijn om totaaloplossingen te bieden. Dat kan doordat wij meerdere leveranciers vertegenwoordigen die elk op hun gebied zich specialist mogen noemen.

"Door ons uitgebreide klantenbestand en de ervaring die wij in het verleden hadden met de distributie van een ander CAE-product, kunnen wij een vliegende start maken met de commerciële ondersteuning van SEE Electrical.”

" Ik heb nog maar net een training gehad van SEE Electrical en kan nu al zeggen dat het pakket voor elke elektrotechnische engineer een must is. Het pakket heeft zoveel krachtige functies en het gemak waarmee deze uitgevoerd worden, dat een hoofd- en stuurstroomschema inclusief de schakelkastopbouw zeer snel gerealiseerd kunnen worden."

"Daarnaast is het pakket volledig in het Nederlands. Het prijs- prestatieniveau is opmerkelijk. Dit gereedschap mag eigenlijk niet ontbreken bij bedrijven die hoogwaardige producten leveren. Een goede documentatie hoort daar ook bij. "


(foto, vlnr: Sven Epding en Tjep Keuken)

Voor meer informatie:
DIGITRON electronics vof
Bijlestaal 40A - NL-1721 PV Broek op Langedijk
T.: +31 (0)6-220 120 36 - F.: +31 (0)8-475 806 92 / +31 (0)72-8502616
www.digitron-alkmaar.nl - info@digitron-alkmaar.nl

IGE+XAO bv
Beersdalweg 84 A, NL-6412 PE Heerlen
Tel: +31 45 56 11 636, Fax +31 45 572 74 73
Email: sales-benelux@ige-xao.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
IGE-XAO


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

LEESTIPS