• 31/01/2014

Stroomuitval en spanningsfluctuaties slim beveiligen

B&R Automation PC910 is vanaf nu verkrijgbaar met geïntegreerde UPS insteekkaart.

Trefwoorden: #B&R Automation PC910, #B&R Automatisering, #geïntegreerde UPS insteekkaart, #spanningsfluctuaties, #Stroomuitval

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - B&R biedt voor de Automation PC910 een UPS oplossing die zowel ruimte als kosten bespaard.

Mocht de spanning wegvallen, dan zorgt de UPS ervoor dat de data gebackupt wordt en dat programma’s zonder verlies van gegevens afgesloten worden. De door B&R gebruikte UPS is een zogenaamde online-UPS.

UPS-insteekkaart bespaart ruimte en kosten
De online-UPS onderscheidt zich van andere UPSen doordat de online UPS continu samen draait met de computer. Daardoor is deze UPS in staat om ook spanningsschommelingen op te vangen.

De oplossing van B&R is compact omdat de UPS een insteekkaart is. Er zijn geen extra behuizing of kabels nodig. Dit bespaart kosten en ruimte in de schakelkast terwijl stroomuitval opgevangen wordt.

Twee versies beschikbaar: 2,2 Ah of 4,5 Ah
De UPS is verkrijgbaar in twee capaciteiten. De kleine variant van 2,2 Ah is voldoende voor de meest voorkomende configuratie van B&R configureerbare industriële computers.

Voor de highperformance computers met uitgebreide mogelijkheden en meerdere insteekkaarten, wordt de grote variant van 4,5 Ah aanbevolen.

Deze grote variant heeft tevens een groter temperatuurbereik en een zeer lange levensduur.

Afhankelijk van de systeemconfiguratie kan de UPS de computer tot een uur van stroom voorzien.


Voor meer informaite:
B&R Industriële Automatisering B.V.
Hoge Schouw 1 - NL-4817 BZ Breda
stefan.pittie@br-automation.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
B&R Industirële Automatisering


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.