• 11/03/2014

Selectiebureau LMH Engineering opent kantoor voor Rotterdamse regio

Na nieuwe vestiging in Amsterdam begin januari opent technisch selectiebureau LMH Engineering nu ook kantoor in Rotterdam. "We hebben veel groeiperspectief voor 2014".

Trefwoorden: #banen, #heerink, #hr, #jobs, #lmh, #lmh engineering, #new york times, #rotterdam, #selectiebureau, #vacature

Lees verder

HR

( Foto: LMH Engineering, Jurgen Heerink )

ENGINEERINGNET.NL – "De economie van Rotterdam zal dit jaar naar verwachting licht groeien en de arbeidsmarkt staat te springen om goed opgeleid technisch personeel", stelt LMH Engineering in een mededeling.

Volgens het bedrijf heeft dit alles te maken dat de verwachting dat het in de naaste toekomst beter zal gaan met de haven, onder meer dankzij projecten zoals Rotterdam Central District en Rotterdam CS. Rotterdam haalde bijvoorbeeld een tiende plaats in de New York Times onder het kopje top-50 ‘Places to go in 2014’.

Reden voor LMH - een selectiebureau dat bemiddelt tussen bedrijven en engineering professionals - om een nieuw kantoor te openen in de regio, van waaruit het zich (ook) gaat richten op Electrical & Mechanical Engineers in de Industrie, Maritieme en Oil & Gas sector.

Group Manager Jurgen Heerink: “Ondanks het feit dat technische studies steeds populairder worden, hebben bedrijven moeite met het aannemen van de juiste mensen. Door onze specialisatie hebben we veel groeiperspectief voor 2014.”


(Bert Belmans)

ACHTERGROND
Volgens de rijksoverheid loopt het tekort aan goed geschoolde technici nationaal op tot meer dan 150.000 in 2016 en ook onze zuiderburen weten te melden dat de vraag naar technisch geschoold personeel hoog is.