Samenwerking EnergyVille en Circuit Zolder vastgelegd

Vandaag ondertekenen EnergyVille en Circuit Zolder een Letter of Intent voor meer en betere samenwerking bij het onderzoek naar elektrische mobiliteit.

Trefwoorden: #Circuit van Zolder, #elektrische mobiliteit, #elektrische voertuigen, #EnergyVille, #samenwerking

Lees verder

Nieuws

( Foto: Flickr - Klaus Nahr )

ENGINEERINGNET.BE - Door deze samenwerking zal EnergyVille voor sommige testen met elektrische voertuigen gebruik mogen maken van de infrastructuur en het circuit van Zolder.

Aan de ander kant verbinden de partijen zich ertoe om samen projecten en bedrijven voor elektrische mobiliteit te zoeken en om samen evenementen te organiseren.

De ondertekening van deze Letter of Intent wordt georganiseerd tijdens de Awards Ceremony van ‘Clean Car of the Year’ en ‘Clean Truck & Van of the Year’, in aanwezigheid van minister Ingrid Lieten en de Gouverneur van Provincie Limburg Herman Reynders.

Ronnie Belmans, CEO van EnergyVille: ‘Deze Letter of Intent geeft ons de mogelijkheid om onze technologie voor elektrische mobiliteit uit het labo te halen en in real‐life te testen.’

Jacques Heynen, Voorzitter Raad van Bestuur Circuit Zolder: ‘Er zit toekomst in Circuit Zolder als centrum voor onderzoek naar groene innovatie en mobiliteit. Wij beschouwen de Clean Mobility Smart Lab als een belangrijke pijler binnen onze diversificatiestrategie.’