NAM verlengt HSE-contract met Royal HaskoningDHV

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) heeft onlangs haar Health, Safety en Environmental (HSE)-contract met Royal HaskoningDHV vernieuwd en uitgebreid.

Trefwoorden: #gas, #HSE-contract, #NAM, #Nederlandse Aardolie Maatschappij, #olie, #RoyalHaskoning DHV

Lees verder

Nieuws

( Foto: © Henk Veenstra )

ENGINEERINGNET.NL - Het driejarig contract betreft de bovengrondse veiligheid op en om alle 175 onshore en offshore exploratie- en productiefaciliteiten van NAM voor olie en gas.

Het contract omvat alle offshore en onshore assets van NAM in Nederland en het Noordzeegebied. NAM is de grootste producent van aardgas in Nederland en wil haar activiteiten op een veilige, duurzame en efficiënte manier uitvoeren.

Eric Dorenbos, HSE Regulatory Affairs Manager van NAM: “De afgelopen jaren heeft Royal HaskoningDHV bewezen een betrouwbare en solide partner te zijn. Daarom hebben we het contract vernieuwd en uitgebreid.”

Arthur Groot, Manager Oil & Gas van Royal HaskoningDHV. “We zullen ons vooral richten op HSE risicomanagement, Compliance Management en milieueffecten. Daarbij gaat het onder meer om het bijhouden van operationele documenten, opstellen van milieurapportages, faciliteren van diverse veiligheid- en beschikbaarheidsstudies, opstellen van technische veiligheidsdocumenten en juridische ondersteuning.”


Op de foto:
V.l.n.r.: Evert Holleman, Heleen van der Klei en Eric Dorenbos (NAM) en Arthur Groot en Craig Huntbatch (Royal HaskoningDHV).