Innoverend project? Schrijf in voor essenscia innovation award 2014

Chemiefederatie meldt dat inschrijvingen voor tweede editie van zijn innovatieprijs 2014 geopend zijn. Centraal staat innoveren maar ook het beschermen van de intellectuele eigendom.

Trefwoorden: #award, #chemie, #essenscia, #farma, #innovatie, #innovation award, #life science, #prijs

Lees verder

Techniek

( Foto: essenscia )

ENGINEERINGNET.BE - Na het succes van de eerste editie in 2012 lanceert essenscia de award voor de tweed maal. Bedoeling is de Belgische bedrijven te stimuleren om te innoveren en hun intellectuele eigendom te beschermen.

'De bescherming van een innovatie is een cruciale factor bij de succesvolle ontwikkeling en de commercialisering van het innovatieproject, stelt de federatie op zijn website, 'we hebben daar nauwe banden voor met de Octrooicel van de Federale Overheidsdienst Economie'.

De winnaar krijgt een prijs van 30.000 euro, plus flink wat media-aandacht. De dossiers moeten uiterlijk op 15 september ingediend zijn.

Het is niet nodig lid te zijn van essenscia: de prijs staat open voor alle bedrijven actief in België en in de sectoren chemie, kunststoffen en life sciences, leden en niet-leden.

De award 2014 wordt in aanwezigheid van H.K.H. Prinses Astrid uitgereikt op woensdag 3 december 2014 in het Paleis der Academiën.

De deelnemende bedrijven krijgen een persoonlijke uitnodiging om de prijsuitreiking bij te wonen.