• 23/05/2014

Begeleid bezoek aan drie Europese fabrieken van Endress+Hauser - invitatie

Endress+Hauser Belgium & Luxembourg nodigt u persoonlijk uit voor een begeleide reis naar drie van zijn ontwikkelings- en productiecentra in Zwitserland, Duitsland en Frankrijk

Trefwoorden: #begeleide reis, #Endress+Hauser, #ontwikkelings- en productiecentra, #procesinstrumentatie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Onder het motto "Bezoek het hart van Endress+Hauser, van innovatie naar dagelijkse praktijk in procesinstrumentatie", kunt u van 24 tot 26 juni 2014 drie ontwikkelings- & productiecentra van Endress+Hauser bezoeken: in Maulburg (Duitsland), in Reinach (Zwitserland) en in Cernay (Frankrijk).

Dit exclusieve bezoek – de Factory Visit Tour 2014 - is een echte opportuniteit om het hart en de bakermat van Endress+Hauser te ontdekken... waar ùw meetapparatuur vandaan komt.

De trip is méér dan een standaard fabrieksbezoek. We brengen u namelijk in contact met de modernste en meest vooruitstrevende design-, productie-, test- en assemblagetechnieken en -processen.

Onze productspecialisten laten u kennis maken met onze laatste innovaties op het vlak van instrumentatie, services en solutions. Tevens kijken we samen met u naar de innovaties van de toekomst.

Tijdens het bezoek aan onze productiecentra zal het u duidelijk worden waarom onze instrumentatie steeds robuuster, veiliger, functioneler, en betrouwbaarder wordt en hoe wij kunnen verzekeren dat onze apparatuur voldoet aan de laatste normen en wetgeving.

Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met de andere genodigden !

Voor een zéér redelijke prijs (600 euro), reist u met ons per vliegtuig naar de regio, reist u met de bus doorheen de regio, verblijft u in hotels.

Wij zouden het heel erg op prijs stellen als u ons zou willen vergezellen!

In de brochure (link hieronder) vindt je een overzicht en méér details. Aarzel niet contact met ons op te nemen indien u vragen heeft of toelichting wil:
sophie.camerman@be.endress.com
tel. +32 2 247 92 75


Leestips

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.