Nieuw dochterbedrijf Rijk Zwaan in Zuid-Afrika

Op 1 juli 2015 gaat Rijk Zwaan Zuid-Afrika de verkoopactiviteiten overnemen van de huidige Rijk Zwaan distributeurs Javelin Seeds en Filmflex Plastics.

Trefwoorden: #distributeurs, #dochterbedrijf, #Filmflex Plastics, #Javelin Seeds, #komkommer, #Rijk Zwaan, #sla, #Zuid-Afrika

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot YouTube - Rijk Zwaan )

ENGINEERINGNET.NL - Met de oprichting van dit nieuwe dochterbedrijf, verwacht Rijk Zwaan een betere marktpositie te bereiken in de regio.

Rijk Zwaan is al meer dan 20 jaar actief in Zuid-Afrika. Dankzij de inspanningen van de lokale distributeurs, is Rijk Zwaan er reeds een zeer bekende naam in de bedekte teelten.

Het veredelingsbedrijf is uitgegroeid tot marktleider in sla en komkommer en heeft een sterke positie in diverse andere gewassen, waaronder paprika, tomaat en meloen. Rijk Zwaan Zuid-Afrika zal verder bouwen op dit stevige fundament en met behulp van de structuur en systemen van het moederbedrijf de volgende fase van groei in gaan.

In de komende maanden blijven Javelin Seeds en Filmflex hun activiteiten als distributeur ongewijzigd voorzetten en worden de voorbereidingen getroffen voor de officiële oprichting van Rijk Zwaan Zuid-Afrika op 1 juli 2015.