Sach Sankpal aangesteld als algemeen president Honeywell Safety Products

Honeywell heeft bekendgemaakt dat Sach Sankpal is aangesteld als algemeen directeur van Honeywell Safety Products.

Trefwoorden: #Honeywell, #Honeywell Safety Products, #PBM, #persoonlijke beschermingsmiddelen, #Sach Sankpal

Lees verder

personalia

( Foto: Honeywell )

ENGINEERINGNET - Sach Sankpal, die in 2010 als onderdirecteur strategie en marketing in dienst trad, heeft de afgelopen twee jaar de divisie Safety Products geleid binnen Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India (EMEAI).

Gedurende deze tijd heeft hij een sterke fundering in het bedrijf opgebouwd die gericht is op het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën en gericht is op de ontwikkeling en cultuur van medewerkers.

Sach: “Ik heb er ontzettend veel zin in om een bedrijf en een team te leiden dat, dankzij meer dan 50 jaar ervaring en innovatie, zo enorm is toegewijd aan de veiligheid van mensen op het werk, en gedreven om persoonlijke beschermingsoplossingen te bieden die comfortabel en van hoge kwaliteit zijn.”

Voordien vervulde Sach posities bij bedrijven als Avaya, Inc., Trimble Navigation, Ltd. en Navigant Consulting. Hij brengt meer dan 20 jaar uiteenlopende ervaring mee in algemeen beheer, met eerdere leiderschapsrollen op het gebied van strategie, marketing, financiën, productie en verkoop.

Hij beschikt over een bachelordiploma in engineering, behaald aan de Rutgers University, een masterdiploma in engineering, behaald aan de University of Maryland en een MBA, behaald aan de Tuck School of Business van Dartmouth College.