Procap Hoboken investeert 9,5 miljoen euro

Om aan de stijgende vraag te beantwoorden en verder te kunnen groeien, investeerde het bedrijf onlangs 9,5 miljoen euro in nieuwe gebouwen en machines.

Trefwoorden: #doppen, #investering, #Procap, #Procap Hoboken, #sluitingen, #uitbreiding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Procap )

ENGINEERINGNET.BE - Plant manager Steve Daems denkt door deze uitbreiding een omzetstijging van 18 tot 22 miljoen euro in de komende drie jaar te realiseren.

Om die ambitie te realiseren, wil het bedrijf een antwoord bieden op de groeiende vraag naar verpakkingsoplossingen in de voedingsindustrie. Zo behaalde het recentelijk een globaal certificaat voor voedselveiligheid van het British Retail Consortium (BRC).

Momenteel levert het bedrijf vooral aan agrochemische bedrijven, zoals BASF en Monsanto, maar nu willen ze ook stappen zetten naar levering aan de voedingsindustrie.

De werken startten in 2012 en de terreinoppervlakte werd meer dan verdubbeld en nam ook de magazijn- en productiecapaciteit sterk toe. Omdat het terrein zich in natuurgebied bevindt, werd bij de uitbreiding nauwgezet samengewerkt met Natuurpunt.

Tijdens de opendeurdagen van 10 tot 12 oktober staat De inhuldiging van de nieuwe gebouwen gebeurt op 10 oktober. Het bedrijf houdt dan ook opendeurdagen.


(bron: Agoria)

ACHTERGROND
Procap Hoboken (vroeger Resibel) al sinds 1940 actief in het produceren doppen en sluitingen en is een zelfstandige entiteit binnen de Procap Group.