VSE wordt Siemens Solution Partner voor Motion Control

VSE Industrial Automation is wereldwijd de eerste Solution Partner, die is gecertificeerd als Motion Control Specialist.

Trefwoorden: #aandrijfoplossingen, #bouw van schakelkasten, #hardware- en software-engineering, #industriële automatisering, #Siemens, #solution partner, #VSE Industrial Automation

Lees verder

Nieuws

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.NL - Op de beurs World of Technology & Science in Utrecht kreeg de directie van VSE het Solution Partner schild overhandigd.

VSE uit Schoonhoven is al bijna veertig jaar actief als aandrijfspecialist en levert besturingen voor machines en productielijnen.

Als systemintegrator in de industriële automatisering is VSE bovendien gespecialiseerd in robotica, hygiënisch ontwerpen voor de voedingsmiddelenindustrie, energie-efficiënte aandrijfoplossingen, alsmede hardware- en software-engineering, inclusief de bouw van schakelkasten.

Rob Brager van VSE: “Onze kracht is ons commitment aan een project en onze intensieve manier van samenwerken met klanten én met onze partner. Zodoende leveren wij onze klanten unieke meerwaarde, met als resultaat succesvolle projecten en bestendige klantrelaties. Veel klanten schakelen ons al jarenlang in om hun besturingsvraagstukken op te lossen.”

Het Solution Partner programma kwalificeert volgens een uniforme standaard solution partners voor producten en services in de automatiserings- en aandrijftechniek.

De geselecteerde partners staan voor toekomstbestendige, klantgerichte oplossingen van de hoogste kwaliteit. Oplossingen die de slagkracht en productiviteit van de eindklanten verder doen versterken.


op de foto:
V.l.n.r. Ronald Waayer van Siemens reikt het Solution Partner schild uit aan Rob Brager en Ronald Elbers van VSE.