Atlas Copco wint Europe Frost & Sullivan Company of the Year-prijs

Atlas Copco heeft de prestigieuze 2014 Europe Frost & Sullivan Company of the Year-prijs gewonnen, dankzij hun compressordienst. Deze laat bedrijven toe hun operaties te optimaliseren.

Trefwoorden: #adviesbureau, #Atlas Copco, #compressor, #compressoren, #diensten, #Frost&Sullivan, #Frost & Sullivan Company of the Year-prijs, #smartlink

Lees verder

Nieuws

( Foto: Atlas Copco )

ENGINEERINGNET.BE - Frost & Sullivan zei dat Atlas Copco zijn succes in belangrijke mate bouwt op zijn omvangrijke dienstenportfolio.

"De meer dan 4000 technici gespecialiseerd in de compressordienst van het bedrijf verzekeren een globale aanwezigheid en helpen het bedrijf hechte relaties te onderhouden met klanten", aldus Frost & Sullivan.

Nico Delvaux, Atlas Copco: “Gedurende verscheidene jaren hebben we hard gewerkt om onze professionele dienstverlening op te bouwen die onze klanten ondersteunt en hen toelaat te focussen op hun kernactiviteit. We zijn zeer blij dat onze inspanningen nu ook extern erkend worden door deze globale adviesfirma.”

Een voorbeeld van de geavanceerde dienst van de compressortechniek is Smartlink. Het instrument, dat gelanceerd werd in 2013, laat toe om van op afstand de prestaties van compressors te meten en exact te weten wanneer dienstverlening nodig is.

Op die manier kunnen klanten gerust zijn dat hun compressoren optimaal werken en kunnen ze zich concentreren op hun kernactiviteiten.