• 06/11/2014

Symposium over 'Hydraulics&Maintenance'

De Federatie Aandrijven en Automatiseren (FEDA) en de Vereniging Platform Hydrauliek (VPH) organiseren op 13 november 2014 voor de zesde keer Het Hydrauliek Symposium.

Trefwoorden: #FEDA, #Federatie Aandrijven en Automatiseren, #Hydraulics&Maintenance, #Pirtek, #symposium, #Vereniging Platform Hydrauliek, #VPH

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.NL - De editie van 2014 met als onderwerp “Hydraulics & Maintenance” belooft één van de succesvolste symposia te worden in de geschiedenis van FEDA en Platform Hydrauliek met wellicht een bezoekersrecord.

“Het aantal inschrijvingen groeit gestaag”, aldus Ivo Willemsen, voorzitter Platform Hydrauliek, “we zitten nu al bijna op 200 aanwezigen en dat is een week voor aanvang van het symposium vergeleken met de laatste twee edities bijzonder hoog.”

Twintig Nederlandse en internationale sprekers zullen tijdens het symposium aansprekende onderwerpen behandelen met betrekking tot het hoofdthema. Sprekers zijn afkomstig van zeer gerenommeerde producenten, service organisaties en kennisinstellingen.

Arjan Coppens, bestuurslid van de FEDA: “Het symposium laat wederom zien dat de Hydrauliek sector een zeer actieve sector is waarin veel innovaties plaatsvinden, ook op het gebied van onderhoud.

Het symposium is daarmee aantrekkelijk voor zowel ingenieurs, maintenance managers en producenten als  wetenschappers, leraren en studenten en vanzelfsprekend iedereen die geïnteresseerd is in of betrokken is bij onderhoud in de hydrauliek”.

Het symposium vindt plaats in het Cinemec in Ede. Dankzij de flexibiliteit van het Cinemec is het maximum aantal deelnemers nog lang niet bereikt, dus men kan zich nog altijd aanmelden voor het symposium.

Kosten voor deelname per persoon bedragen € 225,- ex btw en dat is inclusief catering en een digitaal naslagwerk met alle teksten van de presentaties. Gezien het internationale karakter van het symposium zullen alle presentaties Engelstalig zijn.

Inschrijving geschiedt via www.het-hydrauliek-symposium.nl.  Op deze website staat ook het complete programma, een overzicht van alle sprekers en andere aanvullende informatie.

Op YouTube presenteert een aantal sprekers zijn onderwerp, zoek daarvoor op Hydraulics Symposium 2014.


Voor meer informatie:

FEDA
Karin van Reijn, E karin.van.reijn@fme.nl ,
Kirsten de Lange, E  kirsten.de.lange@fme.nl,
T + 31 88400 8410

VPH
Peter de Ru, E pderu.benelux@pirtek.nl , M +31 6 29551249

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
FEDA


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.