Bernard Doorenbos benoemd als CEO Spirotech

Spirotech uit Helmond heeft de benoemingen van Bernard Doorenbos als nieuwe CEO en Alex van Denderen als CFO bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Alex van Denderen, #Bernard Doorenbos, #CEO, #CFO, #maintenance, #onderhoud, #spirotech, #waterbehandeling

Lees verder

personalia

( Foto: Spirotech )

ENGINEERINGNET.NL - De aanstelling van de twee nieuwe managers komt op een moment waarop zich interessante mogelijkheden voordoen in de markt waarin Spirotech werkzaam is.

Bernard Doorenbos heeft een uitstekende track record als CEO (Chief Executive Officer ) van zowel familiebedrijven als beursgenoteerde ondernemingen in verschillende, technologiegedreven markten. Zijn meest recente positie was die van CEO bij het Belgische bedrijf Sovitec.

Alex van Denderen, CFO (Chief Financial Officer), beschikt over een breed scala aan ervaringen in financiële posities, zowel bij Belden Inc. als in internationale leidinggevende posities bij Ernst & Young.

De raad van bestuur van Spirotech houdt eraan om Daphne Scholten te bedanken als de vertrekkende CEO voor haar belangrijke bijdrage aan het succes van het bedrijf in het afgelopen decennium.


Over Spirotech
Het bedrijf is wereldwijd marktleider op het gebied van totaalbescherming van verwarmings- en koelsystemen op basis van waterbehandeling en-analyse.