Gimv investeert 7 miljoen euro in Well Services Group

Europese investeringsgroep Gimv investeert 7 miljoen euro groeikapitaal in de Nederlandse Well Services Group, een service provider voor de olie- en gasindustrie.

Trefwoorden: #Coil Services, #Gimv, #investeringsgroep, #investeringsgroep Gimv, #olie- en gasindustrie, #PNS, #service provider, #Slickline Services, #Well Services Group

Lees verder

Nieuws

( Foto: PNS )

ENGINEERINGNET - Door deze investering verkrijgt Gimv een minderheidsbelang naast CEO/oprichter Geert Prins en het management.

De activiteiten van de Well Services Group zijn georganiseerd in drie business units: Coil Services, Slickline Services en PNS (Pipeline Nitrogen Services). Met deze financiering wil het zijn vloot uitbreiden om zo nieuwe markten te kunnen aanboren.

De groep werd opgericht in 2005 en telt ruim 400 medewerkers in vijf landen. De verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd in ongeveer 25 landen wereldwijd. De hoofdvestiging van de groep is in het Nederlandse Emmen.

Geert Prins, CEO Well Services Group: “Ik ben blij dat we in Gimv een langetermijnpartner heeft gevonden die perfect aansluit bij onze groeiambities. De investeringsgroep verstrekt ons het nodige kapitaal om onze ambitieuze expansieplannen te realiseren en onze dienstverlening nog een niveau hoger te tillen.”

De transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de Duitse mededingingsautoriteiten.