Finalisten Maintenance Manager van het Jaar 2015 bekend

De nominaties voor de verkiezing van de Maintenance Manager 2015 zijn bekend. De uiteindelijke winnaar zal op 19 maart bekend gemaakt worden.

Trefwoorden: #Maintenance Manager, #Nederlandse Vereninging voor Doelmatig Onderhoud, #nominaties, #NVDO, #verkiezing

Lees verder

Nieuws

( Foto: NVDO )

ENGINEERINGNET.NL - De drie genomineerden zijn Ivo van der Gaag (36), Maintenance Manager NL, ETA & ETT bij VTTI B.V., Roger Ham (47), Maintenance Manager bij Kerry Ingredients & Flavours en Hans Peters (55), Team Manager bij Drinkwaterbedrijf Dunea.

Alle drie maintenance-professionals van Topniveau strijden op 19 maart a.s. om de prestigieuze titel “Maintenance Manager van het Jaar 2015”. Met deze wedstrijd beloont de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) in samenwerking met iMaintain de manager die een duidelijke visie op onderhoud heeft omgezet in een resultaatgericht beleid.

Het is niet zomaar een wedstrijd, want er gelden strenge regels. Op diverse onderdelen binnen het vakgebied wordt op performance beoordeeld. Financiële resultaten en visie en missie van de onderhoudsorganisatie zijn daar onderdelen van. Maar ook aan het verbeteringsklimaat en onderhoudsvormen worden waarderingen gegeven.

De leiding wordt geïnterviewd, de medewerkers worden gehoord en uiteraard wordt gekeken naar veilig werken en worden aspecten binnen duurzaam ondernemen beoordeeld.

De jury bestaat uit ervaren vakgenoten die hun sporen reeds lang verdiend hebben in het vakgebied. De vakkundige bezoekt jury alle kandidaten voor een persoonlijk interview. Uiteraard vindt dan ook een praktische beoordeling plaats. Een inhoudelijk dossier met vragenlijsten dient als uitgangspunt.

In de jury is ook een plaatsje voorzien voor de titelhouder, Johan Wolt (AkzoNobel).