De vraag is niet ’of’ maar ’wanneer’ je SAP HANA omarmt...

IT-leverancier SAP laat geen steen onomgekeerd om zijn in-memory databaseconcept HANA in de markt te zetten. Resellers die volgen, mogen rekenen op expliciete erkenning. Zoals Delaware.

Trefwoorden: #all in one, #bast, #ctac, #delaware, #erp, #hana, #reseller, #sap, #sap hana, #software

Lees verder

Techniek

( Foto: SAP )

ENGINEERINGNET.BE - Het lijkt er steeds meer op dat het voor SAP niet langer de vraag is 'of' je al dan niet kiest voor hun in-memory databaseconcept HANA, maar wel 'wanneer' je de overstap maakt.

De ERP-leverancier trekt letterlijk alle registers open om zijn netwerk van resellers ervan te overtuigen al hun nieuwe oplossingen op basis van HANA te ontwikkelen, en – uiteraard – aan de man te brengen.

Zo reikt SAP 'prijzen' uit voor wie het voortouw neemt in die ontwikkeling. Het Belgische Delaware Consulting meldt dat het nu ook “SAP Business All-in-One powered by HANA' gekwalificeerd is voor zijn FAST-industrieoplossingen.

Die erkenning komt bovenop de EMEA Partner Excellence Award die Delaware onlangs nog in Barcelona in ontvangst mocht nemen. Juist, ook omdat het zich profileert als voortrekker op het gebied van HANA.

'HANA zorgt voor een doorbraak op het gebied van user experience, performance en mobiele applicaties', stelt het Belgische bedrijf in een mededeling.

'Real-time analytische en grafische rapportering komen binnen handbereik. Hét antwoord op de stijgende vraag naar verhoogde flexibiliteit'.

Eerder in 2014, ontvingen trouwens ook de oplossingen voor de voeding en de retail van Delaware al een certificaat binnen de HANA-context. De Belgen waren toen de eerste SAP-partner die met deze nieuwe kwalificering mocht uitpakken.

Het bedrijf gelooft alvast sterk in HANA. Partner Philippe Dendievel in dat verband: "Deze erkenning zal ons helpen om SAP op de kaart te zetten, net zoals we gedaan hebben met OpenText in SEA". Hoewel we durven betwijfelen of SAP nog 'op de kaart' moet gezet worden...


ACHTERGROND
Delaware Consulting is een erkende partner van Microsoft, SAP en OpenText. Het telt ruim 975 professionals, verspreid over zeventien kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China, Singapore, de Filipijnen en de Verenigde Staten, samen goed voor een omzet van 130 miljoen euro.