• 24/02/2015

PTC wint meerdere awards op CES 2015 - bedrijfsblog

PTC's techologie-programma's wonnen de awards Enabling Technology en App Development/ Enablement Platform of the Year. Axeda werd uitgeroepen tot Enabling Company of the Year.

Trefwoorden: #App Development/ Enablement Platform of the Year, #awards, #Axeda, #CES 2015, #Enabling Technology, #PTC

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - PTC meldt dat zijn technologieprogramma's uit 2014 - ThingWorx en Axeda - verschillende prestigieuze Compass Intelligence Awards hebben ontvangen op CES, 's werelds grootste beurs voor consumentenelektronica.

ThingWorx won in zijn categorie zowel de award voor Enabling Technology of the Year als App Development / Enablement Platform of the Year. Axeda werd uitgeroepen tot Enabling Company of the Year.

"We voelen ons zeer vereerd met deze awards voor onze innovaties op het gebied van de technologie achter Internet of Things", aldus Jim Heppelmann, voorzitter en CEO van PTC. "We bieden bedrijven de hulpmiddelen en technologieën die zij nodig hebben om hun producten relevant te maken en de juiste toepassingen te creëren. Zo helpen we ze om succesvol te worden in deze nieuwe wereld. Deze onderscheidingen bevestigen de kracht van ons werk."

De Compass Intelligence Awards 2015 werden uitgereikt door meer dan 60 toonaangevende bladen, redacteuren en analisten uit de mobiele en draadloze sector. Er waren o.a. prijzen voor Mobility, A-List in M2M, Bamboo Mobile Green Technology en Customer & Digital Experience.

De onderscheidingen werden toegekend aan de beste initiatieven voor mobiel computergebruik, draadloze datacommunicatie, Internet of Things, groene technologie en (digitale) producten en diensten op het gebied van klantervaringen in de branche gedurende het afgelopen jaar.

"Compass Intelligence prijst marktleiders die de mobiele sector verbeteren en innoveren en daarmee zowel het bedrijfsleven als de klant meer kunnen bieden", aldus Stephanie Atkinson, CEO en oprichter van Compass Intelligence.

"Deze prestigieuze lijst van genomineerden markeert de toekomst van draadloze, M2M- en ecovriendelijke producten en diensten. De consensus van de experts uit de sector maakt de Compass Intelligence Awards tot een waar keurmerk in de branche voor leveranciers en dienstverleners."


Aanvullende bronnen:

Voor meer informatie:
PTC
Pegasuslaan 5 - B-1831 Diegem
Tel. +32(0)2 716 40 50
www.ptc.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
PTC


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.