Eloya: nieuwe naam beroepsorganisatie elektriciens

LVMEB-ANPEB, de beroepsorganisatie voor elektriciens, laat weten dat de naam van de organisatie aangepast wordt naar "Eloya".

Trefwoorden: #advies, #beroepsorganisatie, #elektriciens, #Eloya, #LVMEB-ANPEB, #opleiding

Lees verder

Nieuws

( Foto: Wikipedia )

ENGINEERINGNET.BE - Deze vakvereniging staat professionele elektriciens bij in alle aspecten van hun beroep: zowel commercieel, juridisch, administratief als technisch.

De organisatie doet dit via praktijkgerichte opleidingen en persoonlijk advies. Zo kunnen leden zich ten volle richten op hun klanten en projecten met betere service, meer kwaliteit en toegewijd vakmanschap.

Het beroep elektricien evolueerde de laatste jaren sterk. Technologische innovaties volgen elkaar snel op.

Een elektrische installatie is in het digitale tijdperk meer en meer het zenuwcentrum van een evolutieve installatie: denk maar aan domotica, ventilatiesystemen, zonnepanelen, nieuwe verwarmingssystemen en datanetwerken.

Ook juridisch en administratief groeit de regelgeving en zijn er heel wat ontwikkelingen in een veranderd economisch klimaat.

De beroepsorganisatie verlicht de taak van de elektricien, zodat die zich onverdeeld kan concentreren op de opdrachten, om zo verder te groeien.

Leden krijgen gratis advies op maat van hun zaak en kunnen genieten van praktijkgerichte opleidingen en infodagen met leveranciers en experten.

Eloya informeert ook de consument, zodat de band tussen elektriciens en hun klanten versterkt wordt.