Dimitri Degraeve wordt CTO bij Syx Automations

Syx Automations heeft Dimitri Degraeve aangeworven als Chief Technology Officer (CTO), waar hij verantwoordelijk zal zijn voor de verdere innovatie en internationalisering.

Trefwoorden: #Chief Technology Officer, #CTO, #Dimitri Degraeve, #leisure management platform, #projectontwikkeling, #ReCreateX, #Syx Automations

Lees verder

personalia

( Foto: Syx Automations )

ENGINEERINGNET.BE - Degraeve stond aan het hoofd van productmanagement bij Elster en was er internationaal verantwoordelijk voor de vooruitstrevende meet- en energiebesparende software & bijhorende diensten.

Degraeve heeft 17 jaar ervaring met hoogkwalitatieve softwareoplossingen voor de media-, entertainment- & energiesector. Tijdens zijn carrière bekleedde hij verschillende functies en was verantwoordelijk voor zowel strategie, vereisten, softwareontwikkeling, partners als go-to-market strategie.

Hij is het gewoon te werken met virtuele productteams in een internationale omgeving en stemt de productontwikkeling af op de noden van de markt door gebruik te maken van gebruikersgeoriënteerde en agile methodes.

Als CTO van Syx Automations wordt Degraeve verantwoordelijk voor de verdere innovatie en internationalisering van het leisure management platform ReCreateX en voor projectontwikkeling bij Syx Graphics.

Hij zal leiding geven aan een internationaal team, bestaande uit meer dan 50 professionals in productontwikkeling.

Met de aanstelling van Degraeve kan het bedrijf zich focussen op innovatie en groei en zo verder streven naar internationale expansie.