Telenet zoekt nog 350 extra werknemers

Telenet creëert dit jaar meer dan 350 extra jobs in het kader van het investeringsproject 'De Grote Netwerf'. Het betreft technische profielen, die worden ingevuld via 9 onderaannemers.

Trefwoorden: #APK, #Cas Vos, #de grote netwerf, #Groep TSB, #Logi-technic, #netwerk, #onderaannemers, #Simac, #Telenet, #vacatures, #Van den Berg, #Vertraete, #Volker Wessels Telecom, #Welec

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot YouTube - Telenet )

ENGINEERINGNET.BE - APK, Logi-technic, Groep TSB, Simac, Volker Wessels Telecom, Van den Berg, Vertraete, Cas Vos en Welec werden geselecteerd als structurele partner.

Zo'n 250 techniekers worden opgeleid om de werken aan het coaxnetwerk uit te voeren. Een honderdtal volgt een specifieke training om klanten optimaal te kunnen helpen tijdens een "check up" van hun binnenhuisinstallatie.

In augustus 2014 werd 'De Grote Netwerf' voorgesteld, een investering van 500 miljoen euro, waarmee het bedrijf zijn kabelnetwerk in Vlaanderen uitbreidt naar een Giga-netwerk.

De bedoeling is dat wanneer de werken op volle capaciteit draaien, elke dag 24 ploegen van 10 personen in heel Vlaanderen aan de verbetering van het netwerk zullen werken.

Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse regering: "Telenet is een belangrijke partner in het realiseren van onze ambities om onze deelstaat klaar te maken voor een Europese leidersplaats.

Vlaanderen moet de kaart trekken van innovatie en onze maakindustrie sturen naar de Fabriek 4.0, de digitale, slimme fabrieken."