NOF Metal Coatings Europe ontvangt FCB-certificaat

Vinçotte en Fireforum hebben een Fireforum Certified Building-certificaat uitgereikt aan NOF Metal Coatings. Dit is het bewijs dat het bedrijf brandveiligheid hoog in het vaandel draagt.

Trefwoorden: #brandveiligheid, #certificaat, #certificering, #Fireforum, #Fireforum Certified Building-certificaat, #NOF Metal Coatings Europe, #Vinçotte

Lees verder

Nieuws

( Foto: Fireforum )

ENGINEERINGNET.BE - Het Fireforum Certified Building (FCB)-certificaat is het resultaat van de inspanningen van de medewerkers van het bedrijf zelf.

Door op de werkvloer de verschillende werkpunten rond brandveiligheid gezamenlijk aan te pakken, behaalden de medewerkers bovendien hun vooropgestelde incentive.

De toekenning van het Fireforum Certified Building Certificate betekent dat het gebouw, gedurende de gehele periode waarin het certificaat is toegekend,100% beveiligd is tegen brand inzake infrastructuur, technieken, organisatie als onderhoud.

Het FCB-certificaat betekent dat de eigenaar of exploitant méér doet dan wat de wet voorschrijft: het getuigt van een brede brandveiligheidsvisie.

Fireforum biedt bedrijven ook de mogelijkheid om FiSQ aan te vragen: een onafhankelijk kwaliteitscertificaat voor bedrijven in de sector van de brandbeveiliging, die de veiligheid en de kwaliteit van hun producten en diensten garanderen gedurende de volledige levensduur van de installaties, van studie en ontwerp tot en met het onderhoud.

De audits worden door Vinçotte uitgevoerd en vinden plaats op organisatorisch, technologisch en financieel niveau.