Dimension Data België zoekt 110 nieuwe medewerkers

In de komende vijf jaar wil IC dienstverlener Dimension Data België zijn groei verdubbelen. Vandaar dat het bedrijf nu 110 extra medewerkers aanwerft.

Trefwoorden: #.Net Consultants, #Dimension Data, #ICT, #jobs, #Project Managers, #Security - en Network Engineers, #Senior Cloud Consultants, #Service Delivery Managers, #Unified Communication Engineers, #vacatures, #werkaanbieding

Lees verder

HR

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - Om de groei te bestendigen, is Dimension Data België op zoek naar 110 extra krachten: van Project Managers, over Security - en Network Engineers tot .Net Consultants, Unified Communication Engineers, Service Delivery Managers en Senior Cloud Consultants.

Hiervoor wil ze onder meer jaarlijks tien tot twintig jonge schoolverlaters aanwerven die rechtstreeks in de scholen worden gerekruteerd. Deze zullen een doorgedreven training van drie à vier maanden krijgen vooraleer ze naar een definitief departement gaan.

Voor bepaalde skills zoekt Dimension Data tevens in het buitenland: Polen, Hongarije, Tsjechië, Spanje, UK, ... Maar omdat het zelfs in die landen moeilijk wordt om mensen te vinden, heeft de onderneming ook een project opgezet om werkkrachten in Azië te zoeken en ze hier aan het werk te stellen.

Verder stelde Dimension Data een ontwikkelingsplan op om de markt van de datacenters verder te penetreren. In België zal ze hiervoor tien extra datacentermedewerkers aanwerven, wereldwijd wordt de business unit met 300 extra datacenterexperts uitgebreid.

Dat is nodig om de ambitie van de groep waar te maken om haar omzet op het vlak van datacenteractiviteiten tegen 2018 te verviervoudigen tot 4 miljard dollar (USD). Bovendien heeft ze enkele acquisities op het oog, gericht op datacenters.

Wanneer de aanwervingen voltooid zijn, zal Dimension Data België 700 werknemers aan boord hebben. Daarom verhuist de IC dienstverlener binnenkort naar een nieuw kantoor in Diegem.


Over Dimension Data
Dimension Data plc. werd opgericht in 1983 en is een leverancier van ICT-services en -oplossingen. Het maakt gebruik van zijn technologie-expertise, zijn wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening en zijn ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken. Dimension Data is lid van de NTT Group.