• 08/05/2015

Lancering vernieuwd Axians in België

Axians, het merk van VINCI Energies voor bedrijfsgerichte ICT-oplossingen, werd uitgebreid. Het aanbod werd sterk verruimd en er werden nieuwe vestigingen en medewerkers verwelkomd.

Trefwoorden: #Actemium, #Axian, #ICT-oplossingen, #VINCI Energies

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Axians biedt bedrijven gerichte oplossingen voor het design, de implementatie en het besturen en beheren van hun ICT-infrastructuur, inclusief software en hardware op maat van verschillende sectoren en een uitgebreid aanbod aan services.

Met klanten binnen zowel business, overheid als de dienstensector beschikt Axians reeds over een uitgebreide referentieportfolio.

Om de groei alsook de strategie van deze belangrijke tak binnen VINCI Energies te ondersteunen, werd  onlangs beslist om alle ICT- en telecom-gerichte activiteiten binnen VINCI Energies te groeperen onder één merk: Axians. Deze lancering van het vernieuwde Axians gaat ook in België gepaard met een sterke uitbreiding, die geïmplementeerd wordt vanaf 01/05/2015 en tweeledig is.

Enerzijds is er de recente opname van Imtech ICT in de VINCI Energies-groep: met een focus op Business Analytics, Systems Engineering en Business Applications de perfecte aanvulling op het aanbod en doel van het vernieuwde Axians in België.

Anderzijds is er ook een herpositionering binnen VINCI Energies: gezien de overlappende activiteiten zal het merk Graniou, gespecialiseerd in dienstverlening binnen telecommunicatie, vanaf 01/05/2015 eveneens onder de merknaam Axians opereren.

Axians is in België zo goed voor een omzet van 20M €, 150 medewerkers en vier vestigingen: Merelbeke, Nijvel, Evere en Zwijndrecht.

Maar ook internationaal krijgt Axians uiteraard nieuwe dimensies, met een netwerk van 7.000 medewerkers verspreid over 150 bedrijven in 15 landen wereldwijd.

De focus van Axians blijft het lokaal begeleiden en ondersteunen van haar klanten binnen ICT-projecten, dankzij een globaal netwerk aan kennis en expertise. <<

INFORMATIE
www.axians.be
www.axians.com
www.vinci-energies.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Axans


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.