Vasco en iMinds bundelen krachten in ondersteuning start-ups

Vasco Data Security en iMinds slaan de handen in elkaar om technologiestart-ups in Vlaanderen te helpen groeien, in het kader van het iStart ondernemerschaps-programma.

Trefwoorden: #databeveiliging, #iMinds, #iStart, #iStart ondernemingsprogramma, #start-up, #UBI Index, #University Business Incubators, #Vasco Data Security

Lees verder

Nieuws

( Foto: Brian Ronald - Wikimedia Commons )

ENGINEERINGNET.BE - Vasco zal de start-ups van iMinds adviseren over het gebruik van beveiligings- en authenticatietechnologieën, meewerken aan implementatiestrategieën, en een aantal geselecteerde start-ups financieel ondersteunen om hun groei te bevorderen.

Danny Goderis, Acting CEO bij iMinds: “Authenticatie en beveiliging zijn essentieel in deze digitale wereld die almaar meer geconnecteerd is. Dankzij dit partnerschap genieten onze start-ups van Vasco’s vooraanstaande expertise in dit domein.”

Jan Valcke, Gedelegeerd Bestuurder van Vasco Data Securit: “Voor Vasco vormen deze start-ups een belangrijke bron van nieuwe ideeën, die verder reiken dan de authenticatie die we zelf al zo goed kennen.”

Het programma met Vasco maakt deel uit van iMinds’ strategie om het ecosysteem van digitale start-ups in Vlaanderen te verstevigen. Het wil lokale start-ups een voedingsbodem geven waarin ze zich kunnen ontplooien, terwijl ze in contact komen met partners van wereldklasse.

Elk jaar worden 20 tot 25 veelbelovende start-ups geselecteerd, die uitgebreide ondersteuning op zakelijk, logistiek en financieel vlak krijgen in hun zoektocht naar internationaal succes.

In 2014 werd het iStart ondernemerschapsprogramma door UBI Index geselecteerd als één van de 25 beste University Business Incubators ter wereld, na een screening van meer dan 300 incubatieprogramma’s uit 67 landen.