Thierry Van Craenenbroeck zal bij VREG André Pictoel opvolgen

De Vlaamse Regering draagt Thierry Van Craenenbroeck voor als gedelegeerd bestuurder ad interim van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG).

Trefwoorden: #André Pictoel, #Annemie Turtelboom, #elektriciteitsmarkt, #energieregulator, #gasmarkt, #Thierry Van Craenenbroeck, #Vlaamse Regering, #VREG

Lees verder

personalia

( Foto: VREG )

ENGINEERINGNET.BE - André Pictoel, huidig gedelegeerd bestuurder, bereikt op 26 juni 2015 de wettelijke pensioenleeftijd van 65 jaar.

Op vraag van de heer Pictoel besliste de Vlaamse Regering om zijn mandaat te beëindigen en een gedelegeerd bestuurder ad interim aan te stellen met ingang van 1 juli 2015.

In afwachting van een hervorming van de VREG en dus van de indiensttreding van de nieuwe CEO moet de continuïteit van de dienst en de dagelijkse leiding van de VREG verzekerd worden.

Thierry Van Craenenbroeck, huidig contractueel directeur netbeheer bij de VREG, wordt voorgedragen om de tijdelijk vacante functie van gedelegeerd bestuurder ad interim op te nemen.

Van Craenenbroeck is al 13 jaar directeur bij de VREG. Ook was hij de reguliere vervanger van de huidig gedelegeerd bestuurder André Pictoel tijdens vakantieperiodes en afwezigheden.