SAP onderscheidt klanten met Quality Awards 2015

SAP heeft tijdens een forum de jaarlijkse SAP Quality Awards uitgereikt. De winnaars zijn klanten die het voorbije jaar uitblonken in het plannen en uitvoeren van implementaties.

Trefwoorden: #België, #ICT, #Luxemburg, #Quality Awards, #SAP

Lees verder

Nieuws

( Foto: SAP )

ENGINEERINGNET.BE - Onder het thema ‘Ontdek de eenvoud’ kregen de deelnemers tijdens het forum een unieke kans om de innovatiestrategieën te ontdekken die SAP voor zijn klanten ontwikkelt.

Acht bedrijven gingen met een award naar huis. Na een grondige screening en preselectie van de nominaties hebben de winnaars hun project voorgesteld aan een jury.

Criteria voor de beoordeling waren de manier waarop de kandidaten de kwaliteitsprincipes hebben gerespecteerd tijdens de voorbereiding, planning, implementatie van hun project en de voordelen die ze dankzij de implementatie van de software behaalden.

Er werden "Quality Awards" uitgereikt in de categorieën Rapid Delivery, Business Transformation en Innovation.

Alle projecten die in de prijzen vielen, voldoen aan duidelijke kwaliteitsstandaarden en hebben meetbare voordelen opgeleverd.

Ze tonen zwart op wit aan hoe nieuwe technologie de business van bedrijven kan vereenvoudigen en stimuleren in de huidige, alsmaar competitievere markt.


De winnaars van de BeLux SAP Quality Awards 2015:

Rapid Delivery:

  • Gold winner: UCB (BE) voor de upgrade van SAP BW 7.0 naar 7.4 en de migratie naar SAP HANA in één enkel project
  • Silver winner: FARYS (BE) voor de upgrade naar SAP BW 7.4 en de migratie naar SAP HANA, evenals de upgrade naar SAP BPC 10.1
  • Bronze winner: Landewyck Group (LUX) voor de eerste fase van hun ERP-implementatieproject, i.e. de implementatie van SAP ERP FI (Finance) en CO (Controlling), Financial Consolidation (BCP) en Vendor Invoice Management (VIM) en de integratie van deze componenten met recente logistieke systemen en e-Shop-oplossingen. Het project werd uitgerold in België, Luxemburg en Nederland.

Business Transformation:

  • Gold winner: Delhaize Group (BE) voor het project ‘BeHR’, i.e. de implementatie van SAP HCM (on premise) in België, inclusief de componenten Organization Management, Personnel Administration, Time & Attendance, Gross & Net Payroll, Performance Management, Recruitment, Manager & Employee Self Service en Business Intelligence.
  • Silver winner: ArcelorMittal Europe (LUX) voor het project ‘OneHRIS’, i.e. de wereldwijde implementatie van een centraal SAP HCM-systeem (on premise) voor 60 juridische entiteiten. De oplossing omvat de componenten Employee Life Cycle Management, Succession Planning, Learning, Performance Management, Qualifications Management en Workforce Analytics.
  • Bronze winner: Eandis (BE) voor de implementatie van een nieuw financieel model gebaseerd op de datastructuren van SAP General Ledger, inclusief een upgrade van de displays die de technici gebruiken voor het capteren van data via SAP Mobile Asset Management (MAM).

Innovation:

  • Gold winner: Barry Callebaut (BE) voor het project ‘HR for Growth’, i.e. de analyse, design en wereldwijde implementatie van een HR-organisatie die dichter aanleunt bij de business, en de implementatie van SAP SuccessFactors.
  • Silver winner: FARYS (BE) voor het project ‘Mobilize workforce@Farys’, i.e. de implementatie (upgrade) van SAP Mobile Platform 3.0, SAP Afaria 7.0 en SAP Work Manager 6.2, inclusief de integratie met een bestaand SAP ERP IS-U-systeem, met als doel de mobiele slagkracht, de veiligheid van gegevens, de onderhoudsvriendelijkheid en de snelle levering van mobiele toepassingen te vergroten.
  • Bronze winner: Ontex (BE) voor het project ‘HRMS (Human Resources Management System)’ dat werd gelanceerd om in een eerste fase voor alle bedienden het jaarlijkse performance management proces te harmoniseren en beter te beheren.