• 15/09/2015

Werken bij Telenet, dat loopt op wieltjes! - bedrijfsblog

Bert werkte geruime tijd als consultant en leerde zo Telenet kennen. In 2014 maakte hij de overstap naar Telenet. Zo kan hij nu volop gaan voor zijn twee passies: telecom én technologie.

Trefwoorden: #ICT, #internetprovider, #jobs, #telecom, #Telenet, #vacatures

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - “Ik speel inline hockey, niet zo gekend in België. Het is een sport waarbij coördinatie tussen handen- en voetenwerk uiterst belangrijk is, want alleen zo blijf je overeind.”

Hoe Bert er in slaagt sport te combineren met een drukke job? “Ik speelde een hele tijd in competitie. Twee keer per week trainen en wedstrijden in het weekend. Da’s pittig!”

Coördinatie van A tot Z, ook op het werk
Met de Grote Netwerf heeft Telenet grootse plannen voor de komende vijf jaar.

“Het is een gigantisch project, waarin mijn technische kennis echt van pas komt. Ik coördineer de aannemers die de fysieke installaties doen en draag zo mijn steentje bij om ons netwerk nog beter te maken. Het is een job middenin de actie. Ik volg dan ook de technologische keuzes van Telenet op de voet.”

Innovatief? Yes, we can!
“Je voelt bij Telenet direct een enorme dynamiek. Iedereen gaat voor hetzelfde doel en dat geeft ons telkens weer voorsprong.”

Om het netwerk uit te breiden worden alle 150.000 versterkers in het vaste netwerk en 1.8 miljoen andere componenten zoals splitters en taps vervangen of aangepast. Daarvoor zijn er de komende 5 jaar 250 extra specialisten nodig.

“Dankzij de Grote Netwerf zal ons netwerk ongeziene snelheden halen en tot de beste van Europa behoren.”

Bouw ook mee aan de Grote Netwerf en zorg voor meer pit in je job.
Check alle vacatures op jobs.telenet.be




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.