Recordaantal inschrijvingen voor groepsaankoop provincie Antwerpen

Bijna 100.000 deelnemers schreven zich vrijblijvend in voor de 6e groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie Antwerpen. Zij kregen offertes met kortingen tot 33%.

Trefwoorden: #Electrabel, #elektriciteit, #Eneco, #energieleverancier, #eni, #Essent, #gas, #groene stroom, #groepsaankoop, #Lampiris, #Luminus, #Provincie Antwerpen

Lees verder

Nieuws

( Foto: © Provincie Antwerpen, Inga Verhaert )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens deze veiling brachten verschillende energieleveranciers hun beste bod uit. Voor deelnemers met elektriciteit en gas deden eni en Lampiris het scherpste bod met een korting van 33%.

Deelnemers met alleen elektriciteit zijn dit jaar het voordeligst uit bij eni met een korting van 29%.

De geboden korting is berekend ten opzichte van het gewogen gemiddelde van vergelijkbare tarieven van de 6 grootste energieleveranciers (Electrabel, Luminus, eni, Essent, Lampiris en Eneco).

Provinciaal gedeputeerde voor energie Inga Verhaert: “Mensen worden steeds meer geconfronteerd met stijgende kosten, niet in het minst voor energie. Het loont nu dus meer dan ooit de moeite om deel te nemen aan een groepsaankoop. De provincie Antwerpen helpt hen met een goede omkadering en de juiste informatie.”

Vanaf 19 oktober krijgt elke deelnemer een persoonlijk voorstel toegezonden, waarna deze tot en met 23 november tijd om dit aanbod te accepteren.