Kathleen Dupont stapt over naar Agidens

Kathleen Dupont is afgelopen maand gestart als HR-manager bij het ingenieursbedrijf Agidens, de nieuwe naam van vier afdelingen die tot dan deel uitmaakten van de groep Egemin Automation.

Trefwoorden: #Agidens, #Egemin, #ingenieur, #ingenieurs, #jobs, #Kathleen Dupont, #recrutering, #selectie, #USG Engineering Professionals, #vacatures

Lees verder

HR

( Foto: Agidens, Kathleen Dupont )

ENGINEERINGNET.BE - Kathleen Dupont staat bij het bedrijf in voor de selectie en rekrutering van een groot aantal technische profielen en begeleidt ze er de bijna 500 medewerkers in hun loopbaan.

Kathleen Dupont: “Er zijn momenteel 63 vacatures voor ingenieurs die gemotiveerd zijn om zich te ontplooien in een dynamisch bedrijf met mooie toekomstperspectieven. En ook in 2016 verwachten we verdere groei. Het is mijn taak om de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, hun kennis te ontwikkelen en met elkaar te laten delen.”

Dupont (43) studeerde in 1995 af als industrieel ingenieur elektromechanica. Ze richtte binnen uitzendbedrijf Randstad een afdeling op voor ingenieurs omdat ze ervan overtuigd was dat “de juiste man op de juiste plaats” het verschil maakt voor bedrijven.

Na vijf jaar switchte ze naar Franse sectorgenoot Expectra. Tijdens de afgelopen elf jaar oefende ze diverse leidinggevende functies uit bij USG Professionals.

Ze hielp er bedrijven aan ingenieurs en wetenschappers en was de laatste drie jaar algemeen directeur van USG Engineering Professionals en USG Science Professionals.

Dupont: “Ik heb zelf nooit als ingenieur gewerkt, maar hielp andere ingenieurs aan werk en bedrijven aan het juiste ingenieurstalent. Het kriebelde om wat ik voor andere organisaties deed nu intern te doen voor een ingenieursbedrijf.”