Ahold wordt partner van Startupbootcamp E-commerce

Ahold heeft onlangs een partnerovereenkomst heeft gesloten met de Amsterdamse vestiging van startup-accelerator Startupbootcamp. De retailer gaat het programma drie jaar lang ondersteunen.

Trefwoorden: #Ahold, #Bol.com, #start-up, #startup-accelerator, #Startupbootcamp E-commerce

Lees verder

Nieuws

( Foto: Startupbootcamp )

ENGINEERINGNET.NL - Door deze overeenkomst kunnen de deelnemende startups profiteren van de ervaring van Ahold. Deze laatste krijgt in ruil daarvoor de kans om door haar betrokkenheid bij Startupbootcamp e-commerce trends en innovaties vroegtijdig te signaleren.

Hanneke Faber, Chief Commercial Officer van Ahold: “We zijn heel enthousiast over deze samenwerking. Door hun creativiteit en flexibiliteit kunnen de jonge bedrijven snel definiëren waar de consument of het bedrijfsleven nood aan heeft en kunnen zij nieuwe uitvindingen snel commercialiseren.”

Patrick de Zeeuw, Startupbootcamp: “Ahold is een prachtig bedrijf waarbinnen jonge bedrijven de kans hebben gekregen zich nog verder te ontwikkelen. Dat maakt het een inspirerend voorbeeld voor onze deelnemers. De startups kunnen hun business aanscherpen en laten groeien.”

De eerste tien bedrijven die zijn geselecteerd voor Startupbootcamp E-commerce zijn afkomstig uit Portugal, Nederland, Israël, Tsjechië, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk.