• 03/11/2015

Website ACE Stossdampfer: vertrouwd webadres, nieuwe uitstraling

Innovatief, overzichtelijk en uniform, zo ziet de nieuwe website van ACE Stößdämpfer eruit. De URL is hetzelfde gebleven, maar de inhoud, vormgeving en navigatie zijn volledig vernieuwd.

Trefwoorden: #ACE Stossdampfer, #nieuwe look, #website

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - De bedoeling is dat alle 3.800 producten van het bedrijf uit Langenfeld, van oplossingen voor dempingstechniek, snelheidsregulering en vibratietechniek tot veiligheidsproducten, in elf talen online komen te staan.

De nieuwe website van ACE is online. Op www.ace-ace.de is alles overzichtelijker, begrijpelijker en optisch aantrekkelijker geworden. Zo worden voor het eerst 56 ACE-toepassingen met behulp van foto’s en tekst getoond.

Deze verduidelijken de oplossingen die ACE kan bieden en kunnen bezoekers op ideeën brengen voor eigen constructies. Men leert hier bijvoorbeeld dat de producten voor dempings- en vibratietechnieken ook bij gewichtloosheid in de ruimte of voor toiletstoelen voor mensen met een lichamelijke beperking gebruikt kunnen worden.

Bezoekers doen bovendien hun voordeel met de CAD-tekeningen en het grote aanbod in de catalogus die kan worden gedownload. De data zijn altijd up-to-date en de pdf’s van de catalogus zijn in elf verschillende talen (inclusief Amerikaans Engels) beschikbaar.

Deze meertaligheid laat zien dat ACE zeer internationaal is georiënteerd. In lijn daarmee uniformeert ACE momenteel ook de vormgeving van de websites van de internationale dochterbedrijven.

In alle bestaande en toekomstige versies bevat de databank van de website in totaal 3.800 producten. Elk afzonderlijk product is weer gekoppeld aan ca. 300 keywords, zodat elke site meer dan 1 miljoen omschrijvingen bevat. Dit komt neer op 18.000 verschillende bestanden en 2.000 mappen met foto’s.

Om de zoektocht naar de juiste ACE oplossingen gemakkelijker te maken, zijn de verschillende productcategorieën vanaf nu ingedeeld naar kleur. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een oplossing op het gebied van vibratietechniek, zal deze snel kunnen vinden in het groene gedeelte van de website.

De kleurcodes van de vier verschillende oplossingscategorieën maken het vinden van een passend artikel in het uitgebreide assortiment een stuk eenvoudiger. De snelste manier om de juiste oplossing te vinden, biedt de footer onderaan de website.

Want onderaan elke (sub)pagina staan alle menu’s overzichtelijk onder elkaar, zodat men met 1 klik op elke gewenste pagina beland.

Er is nog een goede reden om de website van ACE Stoßdämpfer GmbH te bezoeken: het thema bijscholing speelt een nog grotere rol dan voorheen. Zo is de ACE Academy prominent op de website vertegenwoordigd.

Ondanks alle nieuwigheden is één ding hetzelfde gebleven: de Duitse website van het bedrijf voor alle soorten dempingsoplossingen is nog steeds te vinden op www.ace-ace.de


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commercële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.